Obavijesti

Show

Komentari 40

Rucner: Novi sat nosit ću na svečanosti 300. Sinjske alke

Rucner: Novi sat nosit ću na svečanosti 300. Sinjske alke
2

Od svog bijelog silikonskog primjerka, Ana se neće odvajati ni dok uz DJ-a svira po klubovima, a pokazati će ga i vitezovima s kojima je snimala spot 'Alkarski ponos'

VIDEO

Živim vrlo dinamično i često bacim pogled na sat jer ne volim kasniti. Ovaj bijeli sat jako volim jer je pravi ljetni, atraktivno izgleda i uklapa se u sve odjevne kombinacije, kaže Ana Rucner (32).

Čelistica dodaje kako su joj sve boje odlične, a dizajn svakog silikonskog sata budi osmijeh. Uz takve boje, kaže, nitko ne može biti neraspoložen. Sviđa joj se i što su vodootporni pa, kad uhvati vremena, baci se u more bez straha da će sat prestati raditi. Tu je i sigurnosna kopča zbog koje sat ne klizi po ruci niti joj može otpasti. Ana Rucner jako je zadovoljna i preporučuje ga svim prijateljicama.

- Svojoj najboljoj prijateljici Lidiji darovala sam jedan, a već i druge frendice žicaju da im nabavim. Doista su idealan dar jer su pristupačni cijenom i odlična dizajna - rekla je Ana.

Najviše ju je osvojio sofisticiran izgled sata i raspon vedrih boja. 
- Jako volim satove, zbog praktičnosti, ali i kao ukras na ruci. Sat ženama može poslužiti i kao komad nakita - smatra Ana koja će svoj novi silikonski model rado pokazati i na sutrašnjoj 300. Sinjskoj alki.

Čelistica je u suradnji s Viteškim alkarskim društvom iz Sinja snimila 'Alkarski ponos', spot u povodu važnog jubileja. Sniman je u lipnju na atraktivnim sinjskim lokacijama. Čelistica ovoga ljeta nastupa i na Beck’sperience turneji. Prvi je to put da svira čelo u klubovima uz DJ-a što joj je, ističe, veliki izazov. 

Rado će, kaže, osim glazbe svojoj publici pokazati i svoj novi sat od kojeg se neće odvajati. Čak ni kad će od svirki predahnuti na nekoj plaži. Sat možete kupiti po cijeni od 49,99 kuna samo uz tjednik Express. U najnovijem broju pročitajte s kojim se problemima suočavaju vatrogasci heroji te kad nastaje kaos usred gašenja velikih požara. Otkrivamo i tajni SDP-ov plan za megakoaliciju protiv Karamarka. Reporteri Expressa otišli su u Srbiju gdje su im izbjeglice iz država Bliskog istoka otvorile dušu i ispričale životne strahove. Tu je i najraskošniji prilog o kulturi - Artis.

U velikom ljetnom Dječjem zabavniku na 100 stranica potražite sunčane naočale     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci