Obavijesti

Show

Komentari 124

Ruše tabue: One vole 'piletinu', ljube dosta mlađe muškarce

Sanja Marin (46) supruga je i majka, a Ivan Magud (25) tek je završio fakultet. Njihov odnos u predstavi 'Diplomac' počinje seksom, a završava šamarima

VIDEO

Unatoč godinama, zrela i seksepilna gospođa Robinson zavodi prijateljeva sina Benjamina. Upola mlađi ljubavnik prekinut će kratku aferu kad se zaljubi u njezinu lijepu kćer.

- U procesu stvaranja odnosa u predstavi najvažniji mi je partner. Manje je važno je li on stariji ili mlađi ako se međusobno uvažavamo. Moj partner je drag i simpatičan, pa mi je bilo lako raditi s njim - kaže Sanja Marin (46) koja u “Diplomcu” kazališta Komedija glumi s Ivanom Magudom (25).

Razlike u godinama bila je, kaže, svjesna u onolikoj mjeri koja joj je trebala u određenoj sceni. S glumcem kojeg sutra, dan poslije njegove prve velike kazališne premijere, očekuje promocija na Akademiji dramske umjetnosti, Sanja je i u privatnom životu ostvarila lijepi prijateljski odnos. Kolegama na kazališnoj pozornici nije bilo teško uživjeti se u uloge jer su oboje imali slična ljubavna iskustva. Ivan je bio zaljubljen u stariju ženu, a Sanja je, baš kao njezin lik, voljela mlađeg muškarca.

- Samo ću vam reći da to uopće nije loše - smije se glumica, koja se od vršnjaka Zlatka Ožbolta rastala nedugo nakon što su dobili sina Marka (10).

Glumčeva nevjera otkrivena je nakon što je djevojka koja ga je vozila s tuluma skrivila nesreću, a on je završio u bolnici.

Film 'Diplomac' osvojio je Oscara i postao klasik

Dustin Hoffman (75) imao je gotovo 30 godina kad je dobio ulogu 20-godišnjeg Benjamina Braddocka. Ljubavna dramska komedija iz 1967. dobila je pet Zlatnih globusa i Oscara za režiju, a Hoffman je imao nominaciju za najbolju mušku ulogu. Glumica Anne Bancroft, koja je utjelovila gospođu Robinson, umrla je prije osam godina od raka.

Muškarci su na seksualnom vrhuncu u mlađoj dobi, a žene ga dožive poslije. Seksualni terapeuti kažu da zato veza s razlikom u godinama može biti uspješna

Jennifer Lopez (43) Casperu Smartu (25) posuđuje auto i daje džeparac, ali ne želi brak s njim, dok se Snježana Mehun (42) udala za osam godina mlađeg manekena Mihaela Galekovića. Iako se udala i rastala tri puta, latino diva još vjeruje u ljubav. Jennifer Lopez kaže da joj je plesač Casper, unatoč razlici u godinama, srodna duša. U vezi su godinu i pol.

- Veza ovisi o zrelosti ljudi. Ako je mlađi partner izuzetno zreo, može se odlično slagati sa starijom partnericom. Muškarci su na seksualnom vrhuncu u mlađoj dobi, a žene ga dožive poslije pa takve veze mogu biti puni pogodak - rekla nam je seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić.

Dizajnerica, kiparica i slikarica Ivana Popović prošlo ljeto zaljubila se u 22 godine mlađeg gitarista benda Deflamol Stjepana Kulića. Par živi zajedno od jeseni.

- Trebale su mi 44 godine da shvatim što je dobar muškarac. Upoznala sam i njegovu mamu koja je godinu dana mlađa od mene - izjavila je Ivana.

I pjevačica Jelena Radan (37) ima mlađeg dečka, studenta Akademije primijenjenih umjetnosti Borisa Sekulića (22), a glumica Jelena Miholjević (42) u braku je s devet godina mlađim redateljem Darijem Harjačekom.

- Nikad nisam mislila da ću imati toliko mlađeg supruga. Dogodio se iznenadni bljesak i naše duše jednostavno su se prepoznale - rekla je Jelena.

Glumica Robin Wright (46) zaručila se za kolegu Bena Fostera (32). Odgovara joj, kaže, jer je miran za razliku od bivšeg muža Seana Penna (52).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu