Obavijesti

Show

Komentari 13

Kao Barney zarađivao je 1,4 mil. kuna po epizodi, a sa suprugom Davidom sretan je već 17 godina

Kao Barney zarađivao je 1,4 mil. kuna po epizodi, a sa suprugom Davidom sretan je već 17 godina
9

Proslavio se kao dječja glumačka zvijezda, a osim glume bavi se i pisanjem te mađioničarskim trikovima. Svestrani Barney i njegov suprug David trenutno su u posjeti Lijepoj Našoj, gdje se uvijek rado vraćaju

VIDEO

Neil Patrick Harris rođen je 15. lipnja 1973. u Albuquerqueu u Novom Meksiku. Njegovi roditelji bili su odvjetnici te su vodili restoran. U školi je bio odlikaš a karijeru je započeo kao dječja glumačka zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:38

Sa samo petnaest godina Neil je nominiran za Zlatni Globus, zahvaljujući ulozi u filmu 'Klarino srce' u kojem je glumio s Whoopi Goldberg

Njegova prva uloga u odrasloj dobi bila je u filmu 'Animal Room' u kojoj je, ironično, glumio tinejdžera. 2005. počinje emitiranje prve sezone popularne humoristične serije 'Kako sam upoznao vašu majku', u kojoj Harris glumi velikog zavodnika Barneya Stinsona.

PIXSELL

- Sretan sam što mogu otkloniti sve glasine ili zablude i s ponosom mogu reći da sam vrlo zadovoljan homoseksualac, koji živi svoj život punim plućima i jako sam sretan što radim posao koji volim, s divnim ljudima - rekao je tada.

Neil je sa Davidom Burtkom u vezi od 2004. godine. Vjenčali su se 2014. u Italiji, a na vjenčanju im je svirao legendarni Elton John. Elton i Neil su najbolji prijatelji a najviše su se zbližili kada su u isto vrijeme dobili djecu uz pomoć surogat majki. Naime, Neil i David su 2010. dobili blizance Gideona Scotta i Harper Grace.

PIXSELL

2010. časopis Time svrstao je Harrisa među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu a 2015. godine je postao prvi otvoreno gay voditelj dodjele Oscara.

Unatoč brojnim glumačkim ostvarenjima, Harris je i dalje najpoznatiji po ulozi Barneya Stinsona, kojeg je glumio devet godina u svih devet sezona serije. Po epizodi sitcoma 'Kako sam upoznao vašu majku' zarađivao je čak 210 tisuća dolara (oko 1,4 milijuna kuna), što je duplo više od plaće njegovih kolega iz serije. 

Glumio je u 'Kako sam upoznao vašu majku': Barney stigao u Hrvatsku s mužem i djecom
Glumio je u 'Kako sam upoznao vašu majku': Barney stigao u Hrvatsku s mužem i djecom

Sva odijela koja je nosio u seriji šivana su po njegovoj mjeri a nakon finalne epizode Neil je nekoliko njih ponio sa sobom. U seriji vrlo često pije Red Bull, koji obožava. Zbog besplatnog oglašavanja tvrtka Red Bull mu je poklonila doživotnu zalihu svojih pića i mini hladnjak.

Neil je veliki gurman te je na svom Twitter profilu vrlo često objavljivao fotografije hrane. Upravo zato je pokrenuo svoj drugi profil NPHFood, posvećen njegovoj ljubavi prema hrani.

YouTube

Harris se uz glumu okušao u još nekoliko područja. Naime, od malena uvježbava mađioničarske trikove te za sebe kaže da je amaterski mađioničar. Posuđivao je glas u crtanim filmovima, glumio je u Broadwayu a napisao je i nekoliko knjiga. Njegova autobiografija 'Neil Patrick Harris: Sam izaberi svoju autobiografiju' bila je New York Times bestseller dva tjedna.

YouTube


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin