Obavijesti

Show

Komentari 11

S. Levy: De Niro je nasilnik i ima fetiš na tamnopute žene

S. Levy: De Niro je nasilnik i ima fetiš na tamnopute žene
3

Autor glumčeve biografije tvrdi da je Robert bio nemilosrdan prema ženama koje su odbile izaći s njim pa je tako kolegici Sybil zagorčao život na setu filma 'Taksist'

VIDEO

Živote likova koje je glumio Robert De Niro (71) dočarao je toliko vjerno da gledatelji mogu pomisliti da ga poznaju, ali svoj privatni život glumac je vješto skrivao. Nepoznate detalje o De Niru u knjizi ‘De Niro: A Life’ je odlučio otkriti scenarist Shawn Levy (46). 

U knjizi je opisao kako je glumac bio ovisan o kokainu i kako se tada intenzivno družio s Johnom Belushijem koji se predozirao, a De Niro je tada plakao. Levy se detaljno pozabavio i Robertovim ljubavnim životom. Pisac za glumca kaže da ima 'kratak fitilj' i da je osjetljiv, a ima i fetiš na tamnopute žene. Shawn piše da su njegov tip bile 'crne žene bujnih grudi, tankog struka i vrlo lijepe'.

Naime, nakon što se 1979. razveo od Diahnne Abbott nije više bio zainteresiran za ozbiljnu vezu već je svim svojim djevojaka dao do znanja da želi švrljati i dalje. Često je zavodio djevojke prema kojima se baš i nije najbolje ponašao, a Helenu Spring je htio natjerati i na pobačaj, tvrdi Levy. Helenino dijete na kraju ipak nije bilo njegovo. De Niro je bio i nemilosrdan prema onima koje su ga odbile, piše Levy i kao primjer spominje glumicu Cybill Shepherd koju je Robert pozvao na spoj dok su zajedno snimali 'Taksista'. Nakon što ga je odbila zagorčao joj je život na setu. 

De Niro se 1998. našao i usred skandala s elitnom prostitutkom. Kada ju je policija uhitila tvrdila da je u vezi s glumcem. On to nije porekao, a izvukao se tako što je rekao da joj nikada nije platio za seks. 

Glumac je izlazio i s brojnim slavnim kolegicama poput Naomi Campbell (44), koja je imala 20 godina kada su se viđali te Whitney Houston i Ume Thurman (44).

Robert je već 17 godina u braku s Grace Hightower (59).

PA/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija