Obavijesti

Show

Komentari 6

S obitelji je pobjegla iz Ukrajine s 1700 kuna, a danas prikuplja milijune za pomoć izbjeglicama

S obitelji je pobjegla iz Ukrajine s 1700 kuna, a danas prikuplja milijune za pomoć izbjeglicama
8

Holivudska glumica Mila Kunis kao dijete se preselila iz Ukrajine u Ameriku, a njezini su roditelji bili u teškoj financijskoj situaciji. Međutim, s devet godina je upisala tečaj glume i njezin se život drastično promijenio

VIDEO

Glumica Mila Kunis (38) i njezin suprug, glumac Ashton Kutcher (44) pokrenuli su GoFoundMe kampanju kako bi pružili pomoć unesrećenim Ukrajincima.  

POGLEDAJTE VIDEO: Mila Kunis priča ruski jezik

Naime, do sada su skupili preko 120 milijuna kuna. Dvoje glumaca, koji su se vjenčali 2015. godine, dogovorili su se da će sami donirati 20 milijuna kuna, a konačni im je cilj prikupiti 200 milijuna kuna.

Splash/Guliver Image

Djetinjstvo glumice

Život glumice Mile Kunis bio je poprilično drugačiji prije nego što se proslavila i postala holivudska zvijezda. Svoju obiteljsku obiteljsku pozadinu nikada nije skrivala. Iako je iz Ukrajine, nikada nije isticala da je Ukrajinka jer je bila premala kada su se njezini roditelji preselili u Ameriku. Imala je tek sedam godina kada je s roditeljima pobjegla iz domovine zbog antisemitizma, a u jednom intervju rekla je da joj roditelji nisu rekli da se sele u Ameriku.

- Mama mi je rekla da se selimo u drugu ulicu. Kada smo sjeli u vlak, ništa mi nije bilo jasno. Kasnije smo ušli u avion, a cijelo to iskustvo mi je bilo novo jer neke stvari do toga trenutka nikada nisam iskusila - bila je iskrena glumica te nadodala kako su je roditelji samo željeli zaštiti.

 Kada su došli u Ameriku govorila je ruskim jezikom, a engleski je naučila vrlo brzo s obzirom na to da je bila jako mala. 

- Rođena sam u gradu Černivci u Ukrajini 1983., a u SAD sam stigla 1991. Smatram se Amerikankom. Ponosnom Amerikankom, ali sada ne mogu biti ponosnija na to što sam Ukrajinka - rekla je glumica nedavno nakon što je započela ruska invazija na Ukrajinu.

The State of the Industry: Past, Present and Future

Počeci u glumi

Svojedobno je ispričala i kako njezini roditelji kada su se preselili u Ameriku nisu bili u dobroj financijskoj situaciji, a u novoj državi, novi život započeli su sa svega 1700 kuna. Kada je imala devet godina, upisala je tečaj glume gdje ju je primijetio njezin budući menadžer te je počela snimati reklame.

All-AMerican Television

Kunis je imala samo 14 godina kada se javila na audiciju za ulogu u seriji 'Lude sedamdesete', iako su producenti tražili glumce koji imaju 18 godina. Kada su producenti shvatili da je puno mlađa ipak su je zadržali na seriji jer je bila idealna za ulogu. Četiri godine ranije, Mila Kunis je snimila svoju prvu reklamu, za Glitter Hair Barbie. Nedugo nakon toga pojavila se u reklami za proizvode tvrtke Lisa Frank.

Fox

Humanitarna pomoć za Ukrajinu

Nedavno je rekla kako je ovo što se događa u Ukrajini poražavajuće.

- Na ovom svijetu nema mjesta za ovakvu vrstu nepravednog napada na čovječanstvo - rekla je glumica kada se prvi put oglasila povod ruske invazije na Ukrajinu.

2018 E! People's Choice Awards - Press Room

Iako su, kako kaže, Ukrajinci hrabar i jak narod, ne znači da ne trebaju podršku.

- Moramo podržati narod Ukrajine - zaključila je Kunis, a njezin suprug Ashton Kutcher je dodao kako nikada nije bio ponosniji što je u braku s Ukrajinkom.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin