Obavijesti

Show

Komentari 13

Šabanov sin Mihajlo zakazao je svadbu: Odabrao je novi datum

Šabanov sin Mihajlo zakazao je svadbu: Odabrao je novi datum
4

U tijeku priprema za vjenčanje prekinula ga je iznenadna smrt oca te je morao sve odgoditi. Odlučio je da će svadba biti 25. lipnja iduće godine. On i zaručnica rezervirali su hotel i pripremaju se polako za slavlje

Mihajlo Šaulić, sin tragično preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića, izabrao je novi datum vjenčanja sa svojom zaručnicom Danijelom Mandić, pišu srpski mediji.

U tijeku priprema za vjenčanje prekinula ga je iznenadna smrt oca te je morao sve odgoditi. Odlučio je da će svadba biti 25. lipnja iduće godine. 

Mihajlo je jedini Šabanov muški nasljednik, a vjenčanje s Danijelom ne će ništa promijeniti u njihovom odnosu, već će to napraviti kao formalnost, s obzirom na to da su već duže vrijeme zajedno. Kao i većina drugih parova, njih dvoje žele da svoju ljubav i početak životne etape podijele s najbližima pa su tražili blagoslov od Mihajlove majke Gordane (61).

Danijela i Mihajlo provode dovoljno vremena s Gordanom, kojoj su velika utjeha i podrška nakon što je izgubila voljenog supruga.

Odlučili su da prođe godišnjica Šabanove smrti kako bi se posvetili pripremama za slavlje. Rezervirali su termin u jednom prestižnom hotelu, a Danijela će vjenčanicu tražiti u Italiji ili Parizu početkom iduće godine.

Šabanov izvanbračni sin ulazi u reality show: 'Treba mu novac'
Šabanov izvanbračni sin ulazi u reality show: 'Treba mu novac'

Uz Mihajla, Šaban ima i izvanbračnog sina Roberta Omaljeva. Nedavno su se pojavila šuškanja kako uz Roberta ima još jednog sina rođenog van braka, tvrde srpski mediji. 

Pišu kako je riječ o Marku Jovanoviću (37) koji živi u Detroitu u SAD-u, a sada je odlučio tražiti dio nasljedstva. Vijest je za srpske medije potvrdio Šaulićev izvanbračni sin Robert. 

- Je, čuo sam da imam brata u Americi. Ako se ispostavi da je stvarno Šabanov sin, ja ću ga rado ovdje ugostiti. I ja sam izvanbračno dijete, znam kako je to kada si odbačen - rekao je Robert za Srpski Telegraf.

Izvor na koji se pozivaju srpski mediji ispričao je kako se Marko nije prije javio jer ima dobro situiranog očuha, no sada je ipak odlučio tražiti dio nasljedstva koji mu pripada. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

01:08