Obavijesti

Show

Komentari 4

Šabanova kći Ilda čeka dijete, pozitivna je na korona virus

Šabanova kći Ilda čeka dijete, pozitivna je na korona virus
1

Ilda i njezin suprug Bojan prvi su put postali roditelji prije četiri godine, kada je na svijet stigla djevojčica Ema. Šabanova kći saznala je da je trudna, a zatim je iz predostrožnosti napravila test koji je bio pozitivan.

VIDEO

Kći pokojnog narodnog pjevača Šabana Šaulića, Ilda (40) čeka dijete, a istovremeno je pozitivna na korona virus, saznaje srpski Telegraf. Epidemiološka slika u toj zemlji posljednjih je dana ponovno zabrinjavajuća, a među oboljelima je i nekolicina javnih osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedan čovek i jedna žena ...❤️ #mužižena #ljubav #zasvavremena❤️ #ildasaulic

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

Ilda i njezin suprug Bojan prvi su put postali roditelji prije četiri godine, kada je na svijet stigla djevojčica Ema. Šabanova kći saznala je prvo da je trudna, a zatim je iz predostrožnosti napravila test na Covid-19 virus. Svojim pratiteljima opisala je situaciju i svoje stanje. 

- Dragi moji, imam dvije vijesti koje želim podijeliti s vama. Jednu najljepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša obitelj postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmjerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam se testirati i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na COVID-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osjećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svjesna sam ozbiljnosti tako da sam poduzela sve propisane mjere, uključujući i samoizolaciju.
Hvala vam unaprijed na lijepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda - napisala je na društvenim mrežama. 

Šabanova kći otkazala nastupe: 'Obitelj je zabrinuta zbog toga'
Šabanova kći otkazala nastupe: 'Obitelj je zabrinuta zbog toga'

- Rezultat je bio pozitivan, a onda tada još nije imala simptome. Za nekoliko je dana počela gubiti osjet mirisa i okusa, ali nije imala temperaturu. Izolirala se, a suprug i kći nisu zaraženi - ispričao je izvor za spomenuti medij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostani kod kuće ❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

Šaulićeva kći krenula je očevim stopama i također se bavi pjevanjem, no zasad je daleko od popularnosti oca Šabana, kojeg su ljubitelji takve glazbe davnih dana prozvali kraljem narodne muzike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin