Obavijesti

Show

Komentari 39

Salome vježba i trči maraton: 'Napokon imam tijelo žene...'

Salome vježba i trči maraton: 'Napokon imam tijelo žene...'
4

Salome je tri mjeseca radila s osobnim trenerom Damjanom Verhovcem i oduševljena je rezultatima. Puno je, kaže, napredovala i ima izdužene mišiće

VIDEO

Osjećam se fantastično! Budim se u 6, a idem spavati u 23 sata. Puna sam energije. Napokon imam tijelo kakvo sam oduvijek htjela imati, rekla nam je Salome Ćuća-Žentil (46).

Najpoznatija transseksualka podrijetlom s Raba već godinama živi u Sloveniji, a prije šest godina operacijom je promijenila spol. 

- Bila sam drugačija od ostalih, pa su me provocirali. To je toliko boljelo u tim godinama,- rekla je Salome o svojem odrastanju na Rabu. Kaže kako je oduvijek znala da je zapravo žena.

- Zanimale su me duga kosa, šminka, ženske haljine... Uvijek sam zamišljala sebe kao ženu. Zanimalo me kako se prave kolači, pere suđe, ples na ledu, haljinice sa kristalima Swarovski, perje... - kaže Salome. Prije promjene spola godinama je bila u braku s Ernejom, koju je skrivala od javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Salome kaže kako joj je trebalo više od četiri godine da joj se uravnoteže hormoni.

- Imala sam pivski trbuščić, ali mislim da je to bilo od stresa. Napokon su mi se hormoni posložili. Prava sam žena, sad sam puno emocionalnija, a i počela sam jesti kao žena. Prije sam jela poput muškarca velike količine hrane. Sad jedem više puta na dan, ali manje obroke - kaže Salome.

S dijetom prema krvnoj grupi počela je prije pola godine. Izbjegava šećer i bijeli kruh, odnosno općenito kvasac, a jede puno ribe.

- Čak i sama pečem pirov kruh - pohvalila se. Prije četiri mjeseca krenula je na intenzivne treninge s osobnim trenerom.

- Htjela sam oblikovati tijelo te imati više energije i kondicije. Guza mi je pala, ipak sam ja u godinama. U teretanu sam išla četiri puta tjedno, a treninzi su trajali od 45 minuta do sat vremena. Puno sam napredovala i sad imam lijepe, izdužene mišiće - kaže Salome, koja se trenutačno priprema za trčanje polumaratona na jesen u Ljubljani. Dodaje da je napokon zadovoljna svojim tijelom.

- Dobivam i puno komplimenata, a to mi još više podigne samopouzdanje - rekla nam je. Osim što je počela zdravo živjeti, Salome kaže da je i prestala izlaziti, a slobodno vrijeme provodi sa svojom čivavom Kali.

- Zanimaju me druge stvari u životu. Kad prijeđeš 40, shvatiš da život nije samo zabava. Izađem možda jednom u tri mjeseca - kaže Salome, a sretna je i zato što je pronašla stalni posao.

- Radim u trgovini za kućne ljubimce i jako sam zadovoljna poslom. Vesele me životinjice i rad s njima, a i kolege su svi pozitivni ljudi. Okruženje je odlično - pohvalila se. Na ljubavnom planu zasad nema nikoga na vidiku.

- Tražim ljubav, naravno, i ako je nađem to će biti odlično, a ako ne, opet dobro - smije se Salome, koja u posljednje vrijeme razmišlja o tome da promijeni svoje ime. Njezinoj mami ne sviđa se konotacija koju ima jer je Salome u Bibliji odrubila glavu Ivanu Krstitelju.

- O meni se svašta pisalo, i dobro i loše, pa kad tražim posao, dovoljno je da pročitaju nekoliko članaka i prekriže me. Zato mi je ovo prvi stalni posao u životu - kaže Salome, koja jedva čeka da ode na Rab, gdje će godišnji provesti s obitelji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'