Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Sam ih kreira i šije: Božo ima 150 haljina u kojima nastupa

AVANGARDAN Virtuoz sevdaha kaže da ideje za haljine crpi iz sebe, publike i antiknih knjiga i fotografija, a nedavno je posjetio Pag gdje je snimio spot za pjesmu "Revolutions"

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Svaka haljina nastaje iz mog crteža, za svaki koncert radim ih zasebno. Puno ih ima i puno će ih biti, rekao nam je virtuoz sevdaha Božo Vrećo (34).

Inspiraciju, kaže, crpi ponajprije iz sebe, publike i njihove beskrajne ljubavi, dobrote ljudi, te iz fotografija i starih knjiga iz antikvarijata.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Ta aureola dobrote koja sja oko ljudi za mene je lijek. Sve kreacije su moje zamisli, koje ponekad sam šivam, a katkad sa svojom krojačicom, koja već dobro poznaje sve moje želje - govori.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

U kolekciji ima više od 150 haljina, koje će, otkriva nam Božo, jednog dana postati eksponati povezani u izložbu njegovih haljina s koncerata. U listopadu je na otoku Pagu snimao spot za pjesmu “Revolutions”. Surađivao je sa Sudar Percussion orkestrom, Branimirom Mihaljevićem i Stefanom Milenkovićem.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Pag je mistika i odlično se spojio sa svim onim što ja jesam i pjesmom koju sam otpjevao te napisao za tu prigodu. Pag je otok poput drugog planeta, pa je ta simbioza mene i tog prostranstva pustoši i mora bila idealno mjesto za kadrove snimljene sa mnom - objasnio je. 

Foto: Promo

Božo Vrećo 12. veljače priprema zagrebački koncert u Lisinskom.

Naši partneri pišu
Message