Show

Komentari 3

Samo na 24sata, pratite uživo premijeru filma 'Pripravnik'

Samo na 24sata, pratite uživo premijeru filma 'Pripravnik'

Samo na 24sata.hr, EKSKLUZIVAN prijenos uživo s crvenog tepiha premijere filma 'Pripravnik'. Anne Hathaway i Robert De Niro na svjetskoj premijeri filma u Londonu

Pogledajte uživo prijenos sa svjetske premijere filma 'Pripravnik' i zvijezde Anne Hathaway zajedno s Robertom De Nirom. Prijenos počinje u 19:15h, a dok čekate, pogledajte foršpan.

U ‘Pripravniku' Anne Hathaway je u ulozi glavne urednice modnog časopisa koja zapošljava pripravnika. No za razliku od uobičajene prakse, ovaj put je pripravnik znatno stariji od nje. Sedamdesetogodišnji pripravnik Ben Whittaker(glumi ga oskarovac Robert De Niro), koji se osjeća vrlo beskorisno živeći monotonim životom u penziji, prihvaća novi izazov kako bi se uključio u društvo i povratio živahnost u svoj život. Ne samo to, već je odlučio i pokazati svoju umjetničku stranu - odlučio se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa, što dovodi do mnogih humorističnih situacija. Poznati glumac je tako u ovom je filmu još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

Film pogledajte u CineStar kinima u distribuciji Blitz film i video.

Najčitaniji članci