Show

Komentari 0

Samo su dva dana do Cro A Porter aftera u Khala klubu

Samo su dva dana do Cro A Porter aftera u Khala klubu

Svi zaljubljenici u modu i kozmetiku željne najnovijih trendova, nakon održanog modnog spektakla svoje druženje mogu nastaviti u KHALA lounge bar & clubu

Nakon održanog FASHION TV-a i tematskog partya 'GREAT GATSBY' popularni zagrebački lounge bar i klub KHALA  dobio je ove godine ulogu domaćina i organizacije događaja pod nazivom Cro a  porter AFTER PARTY koji će biti u srijedu, 23.10.2013. i 25.10.2013 s početkom u 22 sata. Od ove sezone, kompanija Schwarzkopf & Henkel i najdugovječniji vodeći modni događaj u Hrvatskoj, Cro-A-Porter, udružili su svoje snage u Schwarzkopf Cro-A-Porter Timeless. Schwarzkopf Cro-A-Porter Timeless, bit će od 23.do 26. listopada na lokaciji Zagrebačkog Velesajma, a nakon toga slijede dva AFTER PARTY-a u KHALA lounge bar & club.  

Svi zaljubljenici u modu i kozmetiku željne najnovijih trendova, nakon održanog modnog spektakla svoje druženje mogu nastaviti u KHALA lounge bar & club sa mnogobrojnim modnim dizajnerima, stilistima, modelima te poznavateljima modne industrije. Želite li postati dio glamuroznog modnog svijeta, pridružite nam se na najboljim party-ima u organizaciji  KHALA lounge bar & club. Da atmosfera bude opuštajuća pobrinut će se 23.10.2013. ,u srijedu, DJ GRADE MAJESTIC WEDNESDAY, i u petak 25.10.2013., DJ IVAN  MUSICUS MAXIMUS.

Najčitaniji članci