Obavijesti

Show

Komentari 21

Sandra Bagarić: Igor Mešin i ja smo postali kao bračni par

Sandra Bagarić: Igor Mešin i ja smo postali kao bračni par
1

Operna pjevačica s Igorom Mešinom glumi u seriji 'Samo ti pričaj'. Utjelovili su Dubravku i Ivana, par koji je u braku 25 godina, a sad je pala i zadnja klapa serije

VIDEO

Nismo previše glumili. Uloge bračnih partnera bile su nam vrlo prirodne. U tri mjeseca snimanja Igor i ja smo prošli sve faze braka od 25 godina, kaže Sandra Bagarić (41).

Operna pjevačica s Igorom Mešinom (48) glumi u seriji 'Samo ti pričaj'. Utjelovili su Dubravku i Ivana, par koji je u braku 25 godina, a sad je pala i zadnja klapa serije. Svi su se glumci i suradnici našli na zabavi i proslavili.

- Nedostaje mi buđenje u 6, inače jako dobro funkcioniram ujutro. Svi smo postali jedna velika obitelj na snimanju - kaže Sandra. Osim nje i Mešina, u seriji igraju Edina Pršić, Asim Ugljen, Mirela Brekalo i Ratko Glavina. Sit-com prati tri para i njihovu svakodnevicu, a serija je već postala omiljena među gledateljima. Sandra kaže kako su njezinu ulogu pohvalili svi njezini prijatelji i obitelj.

- Kažu da sam jako opuštena i da mi je uloga Dubravke vrlo dobro sjela, iako imam potpuno drukčiji karakter od nje u stvarnom životu - kaže sopranistica.

Drago joj je da su gledatelji dobro prihvatili seriju, a pogotovo zato što su prestale neutemeljene usporedbe sa srpskom humorističnom serijom 'Andrija i Anđelka'. U novim epizodama, koje se emitiraju srijedom u večernjem terminu na Novoj TV, očekuju nas i gostovanja mnogih hrvatskih glumaca. Vidjet ćemo tako Helenu Buljan, Nadu Abrus, Stjepana Perića i Matiju Prskalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin