Obavijesti

Show

Komentari 75

Sandra Bagarić ima novi imidž: Od farbanja u plavo do šiški

Sandra Bagarić ima novi imidž: Od farbanja u plavo do šiški
5

Pjevačica je napravila takozvane 'curtain' šiške koje su jedan od  trendova sezone, a kako im naziv na engleskom otkriva, riječ je o šiškama koje izgledaju poput malih zastora

VIDEO

Operna pjevačica Sandra Bagarić (45) ove je godine obilježila 25 godina karijere u zagrebačkom kazalištu Komedija, a čini se kako godine za nju ne prolaze. U posljednje se vrijeme pojavljivala s crnom bob perikom, a sada je pokazala kako je osvježila kosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

Prošle godine u lipnju osvježila je svoju inače tamnu kosu i postala plavuša. Operetna diva smijala se tada i rekla da si izgleda kao 'izblajhana Njemica'. Sandra od sada ima šiške, a zadovoljni su i njezini prijatelji na Facebooku gdje je pokazala svoj 'novi' izgled. 

Sandra je napravila takozvane 'curtain' šiške koje su jedan od  trendova sezone, a kako im naziv na engleskom otkriva, riječ je o šiškama koje izgledaju poput malih zastora.

- Danas više ulažem u tjelesnu kondiciju, kvalitetu života, slobodnog vremena, prehrambenih namirnica. Ljepota i zdravlje dolaze iznutra te pazim što unosim u sebe vizualno, slušno, rješavam se ružnih misli. Nekada sam rasipala energiju, danas je ipak znam racionalizirati - izjavila je ranije za tportal.

Pjevačici posebnu sreću donosi obitelj i njezinih troje muškaraca - suprug Darko Domitrović (54) i sinovi Marko (19) i Lovro (14).

Sandra otkrila staru fotku sebe i sina: Sad ste kao brat i sestra
Sandra otkrila staru fotku sebe i sina: Sad ste kao brat i sestra

- Njih dvojica su već odrasli ljudi, s jasnim idejama i planovima za vlastitu budućnost i jako su povezani. Iz današnje perspektive izgledaju mi smiješno prizori njihove bratske ljubavi sa širokim repertoarom verbalnog i fizičkog nasilja - od boksačkih udaraca i džiju-džicu gušenja i zahvata, od čega mi se svojedobno dizala kosa na glavi - govori Sandra koja je sretna jer je okružena ljubavi svojih muškaraca.  

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin