Obavijesti

Show

Komentari 37

Sandra Lončarić o razvodu: 'Ta odluka se donosi u meditaciji'

Sandra Lončarić o razvodu: 'Ta odluka se donosi u meditaciji'
9

Glumica je istaknula kako se ona i bivši muž dogovaraju o svemu u vezi njihovog sina Petra i kako tu nema nikakvih problema. Objasnila je kako se velike životne odluke poput razvoda ne donose preko noći

VIDEO

Život je previše dragocjen da bih ga provela kao spavač i uvijek sam imala hrabrosti napraviti ono što sam intuitivno osjećala da je dobro za mene, rekla je Sandra Lončarić (44) u intervjuu za magazin Story. Glumica je potvrdila kako se početkom godine razvela od supruga Željka Tankosića s kojim je bila 13 godina u braku. 

Sandra je istaknula kako se ona i bivši muž dogovaraju o svemu u vezi njihovog sina Petra (15) i kako tu nema nikakvih problema. Objasnila je kako se velike životne odluke poput razvoda ne donose preko noći. 

- One se donose u trenucima meditacije, smirivanja uma, kada vidiš što se treba pomaknuti u životu. Tu se vraćamo i na hrabrost jer smatram hrabrim izići iz sigurne zone i pokrenuti neke stvari - ispričala je glumica za Story. Dodala je kako su ljudi kreatori svoje sreće i mnogi od njih su spavači, ali ona je uvijek radila ono što je dobro za nju. 

- Ponekad je to izgledalo kao suluda ideja, ali vjerovala sam svome unutarnjem glasu jer sam znala da će to donijeti sto puta bolje stvari - rekla je Sandra. Glumica kaže kako je njezin sin sada tinejdžer i više ne mora stalno biti s njim, pa ima viška vremena i ne voli kada joj je dosadno. Slavonka je progovorila i bi li voljela toliko slobodnog vremena ispuniti ljubavlju.

- Ne razmišljam o tome, život ionako sve donese u pravom trenutku - istaknula je. Gluma joj je na prvom mjesto, a otvorila je producentsku kuću jer je htjela što prije snimiti kratki film 'Bijeg' nakon što je napisala scenarij. Sandri, koja je postala trenerica osobnog razvoja tehnike All Level Healing, to je prekrasno iskustvo. 

- Pogledala sam dokumentarni film o tragičnom životu glumice Romy Schneider i on me zaintrigirao jer sam se mogla poistovjetiti s njom kao majka, glumica i žena. Tu sam noć pogledala sve što sam uspjela o njoj pronaći na internetu - ispričala je kako je nastala ideja za film 'Bijeg'.

Vinkovci: 19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Cibalia - HNK Hajduk

Sandra glumi i u seriji 'Novine' čija se druga sezona trenutno prikazuje na HRT-u. Kaže kako joj nije bilo teško snimati ni cijeli dan jer je atmosfera na setu bila jako pozitivna i kreativna. 

- Razveselila sam se kada smo počeli snimati novu sezonu s istom ekipom, bilo je fenomenalno - ispričala je glumica. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...