Obavijesti

Show

Komentari 26

Sanela i Edin iz 'Braka na prvu' teško skrivaju romansu, a Goga i Bernard se ponovno svađaju

Sanela i Edin iz 'Braka na prvu' teško skrivaju romansu, a Goga i Bernard se ponovno svađaju
13

Sanela i Edin nestrpljivo čekaju javno objavljivanje svoje romanse, a Erna je primjetila da je Edin nervozan. Goga i Bernard nastavili su svađu na lončarskoj radionici

VIDEO

U današnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' Mislav i Andrea okušali su se u glumi, a Saneli i Edinu je sve teže skrivati romansu od svojih supružnika. Ana i Marinko družili su se s prijateljima iz prve sezone emisije, a Bernard se našao na kavi s Ciglom te se požalio na probleme s Gogom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

U Ninu se vjenčali Goga i Adam iz Brak na prvu VIDEO

Sanela i Edin su podijelili svoje dojmove s večere na kojoj su sjedili jedan kraj drugoga, skrivajući svoje osjećaje. Sanela je istaknula kako joj je bilo čudno sjediti i suzdržavati se, te otkrila kako se osjećala 'voljeno'.

Njezin suprug Jasmin još uvijek ništa ne zna o njezinoj romansi, no smatra kako je njihov odnos sličan onom između Edina i Erne.

- Oni kao da se ne podnose. Mi smo tri-četiri koplja iznad, kod nas nema kemije i leptirića ali imamo prijateljsku osnovu. Nemamo jaz, sve je otvoreno - uvjeren je Jasmin. Međutim, Sanela ne dijeli njegovo mišljenje.

- Kroz 'tipkanje' i razgovor s Edinom sam shvatila da odnos s Jasminom nema smisla - rekla je.

Erna je primijetila promjenu u Edinovom ponašanju te ju je zanimalo zašto je posljednjih dana stalno nervozan te 'visi' na mobitelu.

- Više si pričao sam sa sobom nego sa mnom, meni se nikad ne obraćaš - zamjerila mu je. On tvrdi da su se sa Ernom 'stvari počele vrtjeti u krug' i ne da mu se više o tom raspravljati.

- Pronašao sam nekog s kim bi pričao više od pola sata. Jedva čekam ceremoniju - rekao je Edin.

Ana i Marinko pripremali su zakusku za prijatelje, Gordanu i Milana iz prve sezone 'Braka na prvu'. Milanu su se učinili jako bliski, bliskiji nego Goga i on, te da bi ta veza mogla uspjeti, a Goga je dodala koliko je sretna što su Milan i ona ostali prijatelji i nakon showa.

- Malo sam se zatekla, mislila sam da će biti veseliji. Možda imaju tremu - rekla je Goga, kojoj je bilo vrlo čudno što je Marinko na svadbu doveo bivšu ženu.

Marinko je priznao kako mu Ana nedostaje čim su razdvojeni, te istaknuo kako se nada da ona više nema nedoumica vezanih za njegov bivši život i da to ne ugrožava njihov odnos.

- Izgledaju kao da su zaljubljeni, ali ne znam,vidjet ćemo - zaključila je Goga. 

Andrea je uključila Mislava u kućanske poslove u njihovom stanu. Ispričala je kako je većinu zadataka u kućanstvo obavljala ona. Mislavu je zadala da slaže veš i opere kupaonicu.

- Ima još puno za naučiti ali voljan je - zaključila je. Nakon otišli su na poduku iz glume, a dočekala ih je novinarka i redateljica Biljana Čakić, koja ima školu filma i glume. Mislav se zafrkavao kako sudionici showa ionako misle da oni glume da su zaljubljeni pa će sada naučiti još bolje glumiti. Biljana je poslije komentirala da su je osvojili kao par.

- Kad bih imala partnera, voljela bih da to izgleda tako -  rekla je. Izvršavali su razne zadatke kojima su testirali svoje povjerenje, a među tim zadacima bilo je i uprizorenje scene iz  dokumentarne sapunice ‘Krv nije voda’, kad je Andrea dočaravala scenu u kojoj suprugu govori kako se viđa s njegovim kumom i da je trudna.

Cigla se našao s Bernardom na kavi kako bi mu rekao da nije više u showu. Njegovi su problemi, kaže, završili.

- Pozdravi mi ljude. Fakat mi je žao zbog tih svih ljudi - govorio je Cigla.- Nije mi drago jer je bio veseljak, spreman na zezanciju. Malo mi je krivo - rekao je Bernard.

Razgovarali su o Kristini, te se Bernard našalio kako ju je Cigla trebao 'kresnuti'. Pričali su i o Gogi, te je Bernard rekao kako se njegova 'emocionalna vrata' polako zatvaraju.

Na satu lončarstva ponovno su se nastavile razmirice između njega i Goge. Izrađivali su šalice jedno drugome, a Goga je Bernardu odbrusila neka 'prestane disati'.

- Njemu sve živo sveta, sprdam se na svoj račun, što bih trebala. Meni ne može šefovati - zaključila je.


Najmlađi par stigao je u Novsku na upoznavanje s Ivoninom obitelji, a Kristijan je govorio kako uopće nema tremu. Sjeli su na terasu s Ivoninom majkom, sestrom i tetkom te nazdravili za njihov brak. Kiki se svidio svekrvi, koja smatra da je kulturan i dobro odgojen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra
Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija