Sanja Duggan više ne krije da ima novog dečka Igora | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 28

Sanja Duggan više ne krije da ima novog dečka Igora

Sanja Duggan više ne krije da ima novog dečka Igora
6

Iako je Sanja donedavno opovrgavala da je u vezi s Igorom Maksimilijanovićem, ovog tjedna odmara se s njim u dubrovačkom luksuznom hotelu

VIDEO

Ne držeći se za ruke, ali sa širokim osmijehom na licu, Sanja Duggan (37) i zagrebački građevinski poduzetnik Igor Maksimilijanović (40) zvani Maks prošetali su Stradunom. Već dugo se šuška o njihovoj ljubavnoj vezi, no tek sad su je otkrili javnosti. Par je odsjeo u dubrovačkom hotelu Excelsior. S njima su Sanjin sin Lennon Bennet (2), kojeg je dobila u braku s Franom Barbierijem (40) i djetetova dadilja. Prijatelji Sanje i Maksa tvrde da su jako zaljubljeni. Već planiraju zajedničko ljetovanje. Maks je građevinski poduzetnik i vjenčani kum Zvonimira Bobana. Prijatelji dodaju da je Sanja često kod njega u njegovu zagrebačkom stanu. On slovi za velikog zavodnika i omiljen je među ženama. Jedna od najbogatijih Hrvatica, “teška” 10,3 milijuna eura, prije mjesec dana vratila se iz Amerike. U Los Angeles je otišla s Franom Barbierijem (40) kako bi finalizirali rastavu, jer su se tamo i vjenčali.  Sanja je nakon raspada braka utjehu pronašla upravo u Maksu. Njezin bivši muž Frane navodno se zaljubio u 19-godišnju zagrebačku manekenku Lorenu Kovač.

SANJA JE ISPLATILA FRANU?
Sanja i Frane vjenčali su se u Los Angelesu prije tri godine nakon deset godina veze. Sanja je navodno isplatila Franu, sina osnivača ACI-jevih marina Veljka Barbierija. Sanja i Frane su to odlučno demantirali.

SANJA 'UMIRALA' OD SMIJEHA
Sanja Duggan i Igor Maksimilijanović u šetnji Stradunom bili su veseli i poletni. Vidjevši fotografe razdvojili su se, no nije im se pokvarilo raspoloženje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu