Obavijesti

Show

Komentari 7

Sanja pobijedila iako se pašteta od fazana nije svima svidjela

Sanja pobijedila iako se pašteta od fazana nije svima svidjela
9

Nikad nisam jeo fazana i mislio sam da će se osjetiti, ali uopće nisam imao dojam da jedem paštetu od fazana tako da sam se malo razočarao, rekao je Matija kojega je Sanja pobijedila za samo jedan bod

VIDEO

U 'Večeri za 5 na selu' ovaj su tjedan delicije pripremali kandidati iz sjeverne Hrvatske, a posljednja među njima bila je poduzetnica Sanja, koja je goste dočekala u naselju Dubrava Križovljanska. 

Naime, Sanja je gostima pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva 'Soli na rep', glavnog jela 'Plivamo kroz dobrote' i deserta 'Skrivena vjeverica'. Za paštetu od fazana gosti su imali sitne zamjerke, pastrva je dobro prošla, a kolač je oduševio sve. Sanja je na kraju dobila desetke od Ivane i Zvonimira, Biserka joj je dala devetku jer je smatrala kako je Sanja imala pomoć u kuhinji, a najkritičniji je bio Matija koji je dao osmicu zbog fazana.

- Nikad nisam jeo fazana i mislio sam da će se osjetiti, ali uopće nisam imao dojam da jedem paštetu od fazana tako da sam se malo razočarao - rekao je Matija.

Domaćica je izvrsno raspoložena dočekala goste i ponudila ih malo neuobičajenim aperitivima; malinom, mentom i likerom od gemaja.

- Volim probati nove stvari - zadovoljno je komentirao Zvonimir, a potom su počeli s predjelom - paštetom od fazana.

Biserki je malo nedostajalo soli, a Zvonimiru je okus bio odličan.

- Izgled predjela činio mi se jednostavan, ali je bio vrlo ukusan, a svima su nam se najviše svidjele rajčice - zaključila je Ivana.

Za glavno jelo domaćica je poslužila pastrvu pečenu na dva načina i zapečeni grah s povrćem. Zvonimiru je pastrva bila ukusna, a Biserka je otkrila kako je već danas jela pastrvu i da je njezina sa žara bila bolja.

- Okus glavnog jela bio mi je puno bolji od predjela i baš sam uživala u njemu - rekla je Ivana, a Matija dodao:

- Grah je bio malo ljući, ali nije mi to smetalo - rekao je.

Kolač s malinama i lješnjacima poslužen je za kraj večere, a svidio se svima.

- Bio sam malo skeptičan prema malinama, ali one su taman između višanja i šumskog voća pa je u redu - rekao je Zvonimir, Ivani je bio odličan, a Biserki fantastičan. 

Domaćica je gostima podijelila kolače, a potom je stigla klapa 'Mladi veseljaki', koji su zapjevali na slovenskom jeziku i dirnuli goste. Uslijedilo je proglašenje pobjednika, a treće mjesto dijelile su čak tri osobe: Biserka, Ivana i Zvonimir, drugi je bio Matija, a pobjednica tjedna Sanja!

Sljedeći tjedan kuhat će se u Splitu i okolicu, a kakve će delicije biti poslužene - ne propustite pogledati u novim epizodama 'Večere od 5 na selu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško