Obavijesti

Show

Komentari 34

Sara ne smatra da je kriva za rastavu Narcisa i Indire

Sara ne smatra da je kriva za rastavu Narcisa i Indire
4

Znam što je bilo i kako stvari stoje! Ne zanimaju me tuđa mišljenja i ne smetaju me svakakve priče o meni, rekla je bivša plesačica Colonije, Sara

VIDEO

Odlično sam, rekla nam je Sara Dobranić (20). Prije mjesec dana počelo se pisati da je seksepilna plesačica Colonije nova djevojka šefičina supruga Narcisa Mujkića (34).
- Znam što je bilo i kako sad stvari stoje! Ne zanimaju me tuđa mišljenja i nimalo me ne smetaju svakakve priče o meni - tvrdi Sara.
Nakon što se počelo pričati da je s Narcisom, Colonia joj je otkazala suradnju. S njima je plesala tri godine. Producent Tomislav Jelić Kameni poslao joj je SMS da više ne pleše s njima. Nitko iz Colonije nije htio otkriti zašto.
- To je naša stvar - rekao je tad Jelić.
Bivša manekenka Sara nije htjela komentirati u kakvu je sad odnosu s Narcisom.
- To je moja privatnost i nikoga se ne bi trebala ticati - kaže Zagrepčanka. Nakon otkaza u Coloniji posvetila se fakultetu. Studira na Učilištu za modni dizajn. Zbog plesa je zapostavljala obveze na učilištu.
- Sretna sam  i ispunjena - zaključila je Sara.
S Narcisom je navodno u vezi nekoliko mjeseci. Bili su na putovanjima i vidjeli su ih u zagrebačkom kinu na kasnovečernjem filmu. Sara je za Indiru u siječnju, prije nego što je dobila otkaz, govorila da je super šefica.
- Najneugodnije iskustvo u Coloniji doživjela sam u Iloku jer sam lani pala na pozornici - rekla je Sara. U istom intervjuu otkrila je da je sretno zaljubljena, ali nije rekla u koga.

SLIKALA SE NA MOTOCIKLU GOLIH GRUDI S 18 GODINA
Sara je nedavno pozirala za kalendar časopisa o automobilima. Narcis obožava brze i skupe aute, a vozio je i Porsche, koji je slupao 2006. godine jer je prebrzo vozio. S 18 godina Sara se fotografirala na motociklu golih grudi što je naljutilo njezina oca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine