Show

Komentari 3

Sara stigla kod Marina, a Maca pokazala kako izgledaju skupa

Sara stigla kod Marina, a Maca pokazala kako izgledaju skupa

'Ako želite popiti najljepšu kavu i da vam je posluži najljepši dečko, onda dođete ovdje', rekla je Maca u video snimci na kojoj se vidi kako pije kavu sa Sarom dok ih poslužuje njezin dečko Marino

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi' Marijana Džolić (43) zvana Maca ušla je u show s 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. 

Iako redovito trenira i hvali se novom linijom sad je otkrila što se nakon showa 'Život na vagi' događa s vezom Sare Sitarić (18) i Marina Marušića (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako želite popiti najljepšu kavu i da vam je posluži najljepši dečko, onda dođete ovdje u Zadru... Neću vam otkriti koji je kafić, istražite... Ali nećete zateći samo njega, nego i njegovu vjernu pratnju, milu Saricu - rekla je Maca u snimci na kojoj se vidi kako pije kavu sa Sarom dok ih poslužuje njezin dečko Marino. 

Nakon završetka showa njihova ljubav i dalje cvate iako je održavaju na daljinu. 

- Još uspijevamo nekako sve držati pod kontrolom, redovita viđanja i susrete. Naravno, pomognu i videopozivi, ali da je lako, nije, udaljeni smo dosta, povratna je karta skupa, odricanja su velika i ponekad nam bude teško znamo li da se dugo nećemo vidjeti - rekla je Sara za Večernji list.  Ona živi u Ladimirevcima, a Marino živi u Zadru. I on priznaje da mu je teško, ali nekako sve uspijeva održavati u pozitivnom tonu.

- Iako nas dijeli popriličan broj kilometara, mi se i dalje redovito viđamo i volimo kao i u showu 'Život na vagi' i sve ćemo dati od sebe da tako i nastavimo. Bitno je sada u početku naše veze to sve izdržati da izađemo jači iz svega toga - optimističan je Marino. Njegova je obitelj, tvrdi, bila sretna kada je saznala za Saru te je jedva čekaju upoznati. Ista stvar je i sa Sarinom obitelji.

- Ne razmišljamo još o prebivalištu na istoj adresi, ali imamo to na pameti kada razgovaramo o mojem fakultetu i ozbiljnijim stvarima - zaključili su. Inače, prije ulaska u kuću Sara nikad nije imala dečka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci