Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Sara stigla kod Marina, a Maca pokazala kako izgledaju skupa

'Ako želite popiti najljepšu kavu i da vam je posluži najljepši dečko, onda dođete ovdje', rekla je Maca u video snimci na kojoj se vidi kako pije kavu sa Sarom dok ih poslužuje njezin dečko Marino

Foto: Instagram
3 komentara

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi' Marijana Džolić (43) zvana Maca ušla je u show s 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. 

Iako redovito trenira i hvali se novom linijom sad je otkrila što se nakon showa 'Život na vagi' događa s vezom Sare Sitarić (18) i Marina Marušića (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako želite popiti najljepšu kavu i da vam je posluži najljepši dečko, onda dođete ovdje u Zadru... Neću vam otkriti koji je kafić, istražite... Ali nećete zateći samo njega, nego i njegovu vjernu pratnju, milu Saricu - rekla je Maca u snimci na kojoj se vidi kako pije kavu sa Sarom dok ih poslužuje njezin dečko Marino. 

Foto: Instagram

Nakon završetka showa njihova ljubav i dalje cvate iako je održavaju na daljinu. 

Foto: Instagram

- Još uspijevamo nekako sve držati pod kontrolom, redovita viđanja i susrete. Naravno, pomognu i videopozivi, ali da je lako, nije, udaljeni smo dosta, povratna je karta skupa, odricanja su velika i ponekad nam bude teško znamo li da se dugo nećemo vidjeti - rekla je Sara za Večernji list.  Ona živi u Ladimirevcima, a Marino živi u Zadru. I on priznaje da mu je teško, ali nekako sve uspijeva održavati u pozitivnom tonu.

ZA NADOLAZEĆU GODINU Rokovi planovi: Udebljat ću se malo, žena kaže da sam presuh

- Iako nas dijeli popriličan broj kilometara, mi se i dalje redovito viđamo i volimo kao i u showu 'Život na vagi' i sve ćemo dati od sebe da tako i nastavimo. Bitno je sada u početku naše veze to sve izdržati da izađemo jači iz svega toga - optimističan je Marino. Njegova je obitelj, tvrdi, bila sretna kada je saznala za Saru te je jedva čekaju upoznati. Ista stvar je i sa Sarinom obitelji.

Foto: Instagram

- Ne razmišljamo još o prebivalištu na istoj adresi, ali imamo to na pameti kada razgovaramo o mojem fakultetu i ozbiljnijim stvarima - zaključili su. Inače, prije ulaska u kuću Sara nikad nije imala dečka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message