Show

Komentari 48

Saša ne želi ništa s Bojanom, a izvrijeđala je i Darija: 'Tvoja supruga ovdje nije zbog ljubavi'

Saša ne želi ništa s Bojanom, a izvrijeđala je i Darija: 'Tvoja supruga ovdje nije zbog ljubavi'

U showu 'Brak na prvu' Saša je odlučila na zajedničkoj večeri iznijeti mišljenje o Darijevoj novoj supruzi Petri

Na zajedničkoj večeri u showu 'Brak na prvu' Saša i Bojan otišli su popričati nasamo, gdje mu je ona dala ponovno do znanja da ne planira imati ništa te da su ju stavili s bilo kojim drugim kandidatom, prošao bi još gore od njega. 

- Dalje skupa nećemo, ni kao emocionalni partneri ni kao prijatelji. Dalje kroz ovaj eksperiment nećemo nastaviti zajedno. To nema nikakve veze s tobom - ispričala mu je.

- Ona je stavljena u situaciju u kojoj se nije najbolje snašla, mislim da je ona prva svjesna toga da je pogriješila. Ona nije loša cura. Samo malo da se opustila, da je dala malo više prostora čitavoj situaciji, mogla je kroz sve ovo proći puno lakše - zaključio je Bojan.

Saša je na večeri čak izvrijeđala Petru i Darija, jer joj je on rekao da je došla u show samo zbog medijske pažnje na što mu je ona uzvratila:

- A što misliš da je tvoja supruga ovdje došla zbog ljubavi, ona ima preko trideset tisuća pratitelja na Instagramu, očito je da je ovdje samo zbog pozornosti.

Prije same ceremonije, o svojoj odluci za ostanak već je počeo razmišljati i sam Bojan.

- Ako Saša želi izvući nešto pozitivno iz cijele situacije, onda se još možemo se podružiti i izgraditi prijateljski odnos. Ali ako će biti u elementu u kakvom je bila zadnjih nekoliko dana, onda nema tu ništa ni za mene ni za nju - poručio je. On je kako se čini, veoma strpljiv s novom suprugom i podržava njen 'rad na sebi'.

Nakon burnih svađa, Saša i Bojan odlučit će hoće li ostati ili napustiti show, a to će se saznati tek sutra.

Najčitaniji članci