Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
62 komentara

Sastavljena je klapa koja će na Eurosongu otpjevati 'Mižerju'

Klapu čine šestorica pjevača iz pet klapa. Za odabir članova najzaslužniji je maestro Mojmir Čačija, autor vokalnog aranžmana 'Mižerje' i producent klapskog pjevanja

HRT
Foto: HRT
62 komentara

Poznati su pjevači koji čine klapu koja će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u švedskom Malme-u u svibnju. Klapu čine šestorica pjevača iz pet klapa.

Prvi tenor – Marko Škugor, klapa Kampanel

Drugi tenor – Ante Galić, klapa Sinj

Prvi bariton – Nikša Antica, klapa Kampanel

Drugi bariton – Leon Bataljaku, klapa Crikvenica

Bas – Ivica Vlaić, klapa Sebenico

Bas – Bojan Kavedžija, klapa Grdelin

Za odabir članova klape najzaslužniji je maestro Mojmir Čačija, autor vokalnog aranžmana skladbe „Mižerja“ i producent klapskog pjevanja. Glazbeni producent pjesme je Nikša Bratoš, koji je u suradnji s Draganom Brnasom napravio aranžman. Dečki su danas ušli u studio i započeli snimanje, a audio zapis pjesme trebao bi biti gotov slijedeći tjedan.

Otprije je poznato da Hrvatsku predstavlja skladba „Mižerja“ autora Gorana Topolovca.  Prvo polufinale, u kojem se za prolaz u finale natječe i Hrvatska, na rasporedu je 14. svibnja. Uz Hrvatsku iste večeri nastupaju Slovenija, Srbija i Crna Gora, kao i Danska, Nizozemska, Austrija, Estonija, Rusija, Litva, Irska, Bjelorusija, Cipar, Belgija i Moldavija. Dalje prolazi 10 zemalja.  Finalno natjecanje održava se 18. svibnja.

Naši partneri pišu
Message