Show

Komentari 47

'Savršeni' dobio ružu od svojih studenata: 'Dokazali ste da nisu svi znanstvenici kao Sheldon!'

'Savršeni' dobio ružu od svojih studenata: 'Dokazali ste da nisu svi znanstvenici kao Sheldon!'

Nakon što je u realityju 'Gospodin Savršeni' Toni Šćulac podijelio niz ruža kandidatkinjama, i sam je primio jednu. Na društvenim mrežama pohvalio se znakom pažnje svojih studenata sa splitskog PMF-a

Tonija Šćulca (31), znanstvenika i profesora fizike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, gledatelji ispred malih ekrana imaju priliku pratiti u popularnom showu 'Gospodin Savršeni' gdje se za njegovu ljubav i naklonost bore mnogobrojne djevojke. Na društvenoj mreži Instagram posljednjom objavom je raznježio mnoge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Toni se svojim pratiteljima pohvalio poklonom i porukom koju je dobio od svojih studenata.

- Toni uzimaš li ovu ružu? - glasio je početak porukicu koju je dobio uz poklon.

- Hvala što ste svojom hrabrošću i željom da pokažete da znanstvenici nisu kao Sheldon donijeli smijeh (i, nećemo se lagat, drame - dobre drame) u naše studentske dane. Vaši studenti - napisali su studenti.

- Naravno da uzimam! Hvala vam od srca - napisao je Toni uz objavu na Instagramu.

Brojni pratitelji 'savršenog' bili su oduševljeni gestom studenata te u komentarima nisu krili svoje oduševljenje.

'Baš lijepo', 'Ovo je preslatko', 'Bravo i za profesora i za studente' Veliko je bit omiljen profesor, veliko se zaustavit i malom gestom puno razveselit nepoznate ljude. Lijepo je biti velik. Ostani takav i rasti! Bravo Toni' - samo su neki komentara ispod objave ovoga profesora.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KONSTRAKTOM: