Obavijesti

Show

Komentari 18

Savršeni i Josipa skupa naljutili Danijelu, a Ksenija oštro napala Amru: 'Ti si obična glumica!'

Savršeni i Josipa skupa naljutili Danijelu, a Ksenija oštro napala Amru: 'Ti si obična glumica!'
8

Josipa se stvarno trudi oko mene, samo nekad ispadne kao da se previše trudi i onda to bude pogrešno shvaćeno, ali znam da ona samo ima najbolje namjere, rekao je Toni pa ju konačno pozvao na Modro Jezero, što je emotivna Danijela proglasila 'katastrofom'

VIDEO

Toni i djevojke u epizodi ljubavnog realityja emitiranoj u četvrtak stigli su u Dalmaciju jer je Gospodin Savršeni želio bolje upoznati djevojke na svom terenu, u svom rodnom gradu, ali i da one vide njega u prirodnom okruženju. Danas je na grupni spoj vodio Polinu, Stankicu, Janet, Dijanu, Josipu i Saru, vozili su quadove, a ostale djevojke zaputile su se na plažu i razgovarale uz more.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

Ksenija je željela da joj djevojke malo više kažu o sebi i svojim prošlim vezama, a komentirale su i kako je Toni muškarac koji može sve pružiti djevojci da bi se prebacili na trenutačno najvažniju temu - poljupce.

- One omalovažavaju taj poljubac, a meni tako puno znači. Meni je poljubac jednako kao i ruža - rekla je Amra koja sebe smatra najvećom konkurencijom.

Ksenija ne misli tako, a Ela smatra kako Slovenka može imati muškarca kojega god poželi. Karolina im je otkrila da se nije poljubila s Tonijem i da još ne zna hoće li to napraviti.

- Dosad sam ga imala potrebu zagrliti, ali i ne da ga poljubim -  priznala je dok ostale djevojke misle da nije iskrena.

Savršeni odveo djevojke u rodni Split, pa ih upoznao sa sestrom: 'Sad ćete vidjeti pravog Tonija!'
Savršeni odveo djevojke u rodni Split, pa ih upoznao sa sestrom: 'Sad ćete vidjeti pravog Tonija!'

Djevojke na spoju se odlično zabavljaju, a većini je prvi put da se voze quadovima.

- Drago mi je što sam to probala s Tonijem - rekla je Josipa, a Toni je pohvalio sve cure kako su se snašle, a posebno Dijanu koja je vozila odmah iza njega. Istaknuo je i kako su mu sve cure zgodne danas, no ipak je izdvojio Polinu i Janet.

Nakon vožnje Toni je pripremio sat slikanja na platnu, ali prije nastavka grupnog spoja pozvao je Polinu na kratki razgovor. Djevojkama nije jasno zašto Toni na grupnom spoju cijelo vrijeme želi biti sam s Polinom jer je nju odabrao i da se vozi s njim.

 - Ovo između Tonija i mene je u razvoju, ali definitivno ima potencijala - rekla je Polina.

Polina i Toni brzo su se vratili, Toni je postao model, tema je bila antika, a djevojke su ga trebale slikati.

- Čak mu i ovo dobro stoji - komentirala je Stankica i dodala da je Toni toliko svestran i da se vrlo lako zaljubiti u njega. Dok su ga slikale, Josipa je najviše koketirala s njim, što je primijetio i Toni.

- Josipa se stvarno trudi oko mene, samo nekad ispadne kao da se previše trudi i onda to bude pogrešno shvaćeno, ali znam da ona samo ima najbolje namjere - rekao je Toni.

Nakon slikanja pregledao je radove, a najviše ga se dojmio što je Stankica naslikala veliko srce. A kako je bila prva gotova, odlučio ju je pozvati da malo popričaju sa strane.

- Kod nas dvoje ima svega; kemije, poštovanja, iskrica, emocija i ovo mi to potvrđuje još jedanput - zaključio je Toni.

Kad je završio grupni spoj, Toni je pozvao Josipu na Modro jezero.

- Nadam se da se vesele zbog mene jer se ja veselim zbog svih drugih, nadam se da smatraju da sam zaslužila svojih pet minuta nasamo tako da vjerujem da me podržavaju - rekla je Josipa.

Na spoju je Toni crtao Josipu, a razgovarali su općenito o životu i tipu partnera s kojim bi proveli život.

- Divno je biti s njim nasamo - rekla je Josipa i priznala Toniju da joj se sviđa.

Među njima nije se osjetila jako kemija, samo simpatije s Josipine strane i ona je taj razgovor doživjela jako emotivno, bila je vrlo iskrena i čak se rasplakala. Toni joj je odlučio dati ružu zato što mu je bilo jako lijepo i veseli se njihovim budućim druženjima.

- Čekala sam jako dugo ovu potvrdu i drago mi je da mi je opet dao do znanja da me želi bolje upoznati i s tom ću se ružom sada osjećati sigurnije - zaključila je Josipa, dodajući da nikada nije bila na ljepšem spoju.

Olivera otvorila dušu nakon ispadanja iz showa: 'Hijene nisu zaslužile da ih reklamiram...'
Olivera otvorila dušu nakon ispadanja iz showa: 'Hijene nisu zaslužile da ih reklamiram...'

Djevojke su došle s grupnog spoja, pokazivale su slike, a ostale nisu baš sretne što je Toni odabrao Josipu za spoj.

- Da sam ja bila ondje, moje bi platno ostalo prazno. Zašto da ga gledam u platno kad imam živog čovjeka, tako dobrog, zgodnog, lijepog, markantnog  - komentirala je Amra, a potom su se rugale Josipinu crtežu. Kasnije su Danijela, Amra, Dijana i Ksenija čekale Josipu sa spoja. Započela je rasprava oko Josipe i koliko je dobra za ovaj show jer je Ksenija izjavila da to misli i za Amru.

- Možda zato što nemam silikone, Instagram, pratitelje, novac, karijera, izgled tijela... Što sadržava žene u ovom showu i zašto smo sve toliko različite, a sve smo zapravo zajedno. Interesantan odabir, Toni, doista - zaključila je Amra.

Došla je i Josipa s ružom.

- Nisam više u blagom šoku, u teškom sam šoku i meni je ovo katastrofično - rekla je Danijela koja nije prikrivala razočaranje i stalo je dobacivala neugodne komentara na račun Josipe. Amra je smirivala situaciju i poticala Josipu da priča o spoju, a ona im nije otkrila je li došlo do poljupca.

Ksenija je također podbadala Josipu, no nju to nije uzdrmalo zato što smatra da je ona slična Oliveri. Ksenija je prigovorila Amri da je prava glumica jer priča kako je jako zaljubljena u Tonija, a sada je presretna zbog Josipe i mogućeg poljupca.

- Ti se raduješ tuđoj sreći?- čudila se Danijela i zaključila: „Onda ćeš se radovati i mojoj!“

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...