Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

'Savršeni' na Adventu: Goran uživa u solo šetnji Zagrebom

Dok u emisiji 'Gospodin Savršeni' traje finalni tjedan, gledatelji željno iščekuju završetak showa kako bi otkrili koja je djevojka pobijedila. Hana, Iva i Aleksandra se bore za posljednju ružu...

Foto: Instagram
38 komentara

Goran Jurenec (39) ovih dana uživa u blagdanskom raspoloženju i šetnjama po zagrebačkom Adventu. Na profilu na Instagramu pokazao je da mu ne treba društvo za zabavu.

- Dragi moji, evo na Adventu ovdje u Zagrebu, moram priznati, kako je lijepo! I za sve one koji nisu bili, dođite!, govori Goran u novom storyju na svom Instagramu.

Dok u emisiji 'Gospodin Savršeni' traje finalni tjedan, gledatelji željno iščekuju završetak showa kako bi otkrili koja je djevojka pobijedila. Hana Rodić (21), Aleksandra Mitrović (24) i Iva Runjanin (29) su finalistice koje se bore za Goranovu naklonost i posljednju ružu.

GORANE, ODLUKA JE NA TEBI! Anezi i Klara ispale pred finale, pobijedit će Aleks, Hana ili Iva

Pred Goranom je najteža odluka; između tri ljepotice odabrati samo jednu. U tom zadatku će mu, barem malo, pomoći i njegova majka Nada, koja je Goranu najveća životna podrška.

Foto: rtl

Na druženje s mamom ići će Aleksandra, Hana i Iva, koje će dati sve od sebe kako bi se joj se svidjele, ponajprije kao buduće snahe koje zaslužuju ljubav njezina sina jedinca, kad joj već nisu mogle oduzeti titulu najbolje kuharice u obitelji.

Gospodin Savršeni odrastao je samo s majkom Nadom. 

GLEDATELJI KRITIZIRAJU Malo s jednom, malo s drugom: Evo koga je sve ljubio Savršeni

- Odrastao sam s mamom koja je tek kad je zatrudnjela doznala da moj otac ima obitelj u Bosni i Hercegovini. Mama me odgajala i na tome sam joj zahvalan. Baš zbog toga želim imati skladnu obitelj i pružiti svojoj djeci ono što ja nisam imao - otkriva Goran koji kaže kako do prije deset godina nije mogao pričati o toj temi, a sada je sazrio i sve prebolio - rekao je Goran za RTL.

Foto: rtl

Goran je mami Nadi posebno zahvalan na ljubav koju mu je pružila i na svako odricanje zbog njega te mu je ona najveća podrška u svemu pa tako i u showu 'Gospodin Savršeni'.

Naši partneri pišu
Message