Show

Komentari 7

Schwarzenegger ga prvo nije priznao: Joseph krenuo očevim stopama, bilda i glumi u filmu

Schwarzenegger ga prvo nije priznao: Joseph krenuo očevim stopama, bilda i glumi u filmu

Joseph Baena trenutno snima film 'Lava' na Havajima, a ponosno je pokazao nabildanu figuru koja je obožavatelje odmah podsjetila da njegova oca Arnolda

Sin glumca Arnolda Schwarzeneggera (74), Joseph Baena (24) aktivan je na društvenim mrežama pa je otkrio i da je krenuo očevim stopama i snima film. Film 'Lava' reklamira se kao prvi film potpuno financiran kriptovalutom, s oznakom 'Bitflix'.

- Jako sam uzbuđen što snimam 'Lava' film - napisao je uz svoju fotografiju, na kojoj se usput pohvalio i isklesanom figurom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Joseph i Arnold su danas u odličnim odnosima i često zajedno treniraju. Baena je aktivan na društvenim mrežama, pa na Instagramu često objavljuje kako trenira, a sad je otkrio da ide očevim stopama i u glumačke vode.

Iako radnja filma nije još poznata, Josephovi obožavatelji oduševljeni su fotkom sa seta.

- Genetika je jaka, baš ličiš na Arnolda. Wow, isti si tata - napisao je jedan od pratitelja.

Joseph je više puta rekreirao neke od najpoznatijih poza svog oca iz njegovih dana bodybuildinga. 

Sam Schwarzenegger svojedobno je ispričao da nije znao da je Joseph njegov sin dok dječak nije navršio sedam godina i počeo sve više nalikovati ocu, pa je Arnold 'posložio kockice'. Josepha je, naime, dobio s nekadašnjom kućnom pomoćnicom obitelji, Patty Baenom.

Njegova bivša supruga Maria Shriver (66) za aferu je saznala tek nakon 25 godina braka, 2011. kad je i zatražila razvod. Arnold uz Baenu ima još dva sina i dvije kćeri.

 

 

Najčitaniji članci