Show

Komentari 40

ŠČovječe kakav uspjeh! Pjesma Leta 3 na službenom Eurosong kanalu pregledana milijun puta

ŠČovječe kakav uspjeh! Pjesma Leta 3 na službenom Eurosong kanalu pregledana milijun puta

Gotovo 100 tisuća pregleda prikupili su u jednom danu, s obzirom na to da je pjesma u subotu 18. veljače oko 11 sati ujutro imala oko 900 tisuća pregleda

To je to! Svi su se 'zarazili' pjesmom "Mama ŠČ!" koju će grupa Let 3 kao hrvatski predstavnik izvesti na Eurovizijskoj pozornici u svibnju 2023. godine u Liverpoolu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pjesma 'Mama ŠČ!' na službenim stranicama Eurosonga ima milijun pregleda, a gotovo 100 tisuća prikupila je u jednom danu. U subotu, 18. veljače, oko 11 sati ujutro imali su malo preko 900 tisuća. 

Izvedba s kojom će Let 3 predstavljati Hrvatsku na službenim stranicama objavljena je prije pet dana i odmah izazvala veliki interes domaće i strane publike. 

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Ispred Leta 3 veći broj pregleda imaju samo Norveška, 1.5 milijuna i Španjolska, 1.2 milijuna, no njihove pjesme objavljene su prije 13 dana, što znači da su čak osam dana duže na službenim stranicama.

Alessandra Mele (20) pobijedila je na norveškom natjecanju Melodi Grand Prix s pjesmom 'Queen of Kings', dok je u Španjolskoj slavila Blanca Paloma s pjesmom 'Eaea'. 

Podsjetimo, portal specijaliziran za Eurosong, Wiwibloggs, početkom tjedna napravio je anketu u kojoj je publika trebala izabrati omiljenog izvođača između 15 zasad odabranih predstavnika koji će nastupiti u Liverpoolu u svibnju ove godine. Prvo mjesto, prema glasovima publike, zauzeo je hrvatski bend.

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama Š?!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

U anketi na Wiwibloggsu sudjelovalo je, kako navode, 31.437 ljudi. Izvedba riječkog sastava pobijedila je s 53.99 posto, odnosno sa 16.974 glasa. Na drugom mjestu našli su se predstavnici Slovenije, bend Joker out s pjesmom 'Carpe Diem' dok je na trećem mjestu Alessandra iz Norveške s pjesmom 'Queen of Kings'.  

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama Š?!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Najčitaniji članci