Obavijesti

Show

Komentari 13

Seal se obrušio na Oprah: Za Weinsteinova zlodjela je znala

Seal se obrušio na Oprah: Za Weinsteinova zlodjela je znala
3

Govor kojeg je Oprah održala na dodjelama nagrada Zlatni globus, u kojem je osudila seksualne predatore i najavila 'novo doba', oduševio je njene kolege, no glazbenik Seal voditeljicu je nazvao licemjernom

VIDEO

'Ono kada si desetljećima dio problema, a odjednom svi misle da si dio rješenja', stoji na fotografiji koja već danima kola društvenim mrežama. Sada ju je podijelio i glazbenik Seal (54). 

- Oh, zaboravio sam. Sigurni si samo čula glasine, ali nisi imala pojma da je Weinstein serijski zlostavljao mlade i navine glumice koje nisu imale pojma u što se upuštaju. Licemjerni Hollywood - dodao je Seal.

Među brojnim komentarima našao se i o onaj manekenke Chrissy Teigen (32). 

- Hm, samo ću reći da smo puno toga čuli jedni o drugima, je li tako? - pisala je Teigen. 

Na fotografiji koju je Seal priložio uz objavu, Oprah (63) ljubi Harveyja Weinsteina (65) u obraz. Fotografija je nastala 2014., na dodjeli nagrada Critics' Choice Movie Awards. Kada je izbio skandal s Weinsteinom, kojeg je više od 80 žena optužila za seksualno zlostavljanje, Oprah je rekla da nema riječi kojima bi osudila njegova, kako je rekla, 'odvratna zlodjela'. 

Seal je devet godina bio u braku s bivšom manekenkom i poduzetnicom Heidi Klum (44), s kojom ima četvero djece. Brak je, šuškalo se, propao jer Klum više nije mogla izdržati njegovu naglu narav i neprestano partijanje. 

Mnogi su Seala zbog objave također nazvali licemjernim, jer je Klum bila bliska s Weinsteinom. 

Harvey Weinstein

Oprah Winfrey osvojila je nagradu Cecil B.DeMille za životno djelo na dodjelama Zlatnog globusa. Ona je ujedno i prva crnkinja u povijesti te nagrade kojoj je to uspjelo. 

Kada je stala pred mikrofon, Oprah je održala impresivan govor o problemu seksualnog zlostavljanja u svim industrijama. 

- Živimo u svijetu kojeg su slomili brutalno moćni muškarci. Predugo se ženama nije vjerovalo ako bi se usudile govoriti o snazi tih muškaraca. Njihovo vrijeme je sada isteklo - govorila je slavna voditeljica, producentica i autorica. 

Snimka njenog govora postala je hit, a zbog šale voditelja Zlatnih globusa Setha Meyersa, ideja da se Oprah kandidira za predsjednicu SAD-a na izborima 2010., mnogima je 'zapalila' maštu. Prema pisanju CNN-a, stvar je ozbiljnija no što izgleda. Neimenovani su izvori otkrili da Oprah aktivno razmišlja o kandidaturi kao samostalni kandidat ili kandidat Demokratske stranke. 

Zlatni globusi: Pobjeda 'Velikih malih laži' i glumice u crnini
Zlatni globusi: Pobjeda 'Velikih malih laži' i glumice u crnini

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...