Obavijesti

Show

Komentari 22

Seksi agentica Kensi Blye vodi Eurosong: 'Muž me nagovorio'

Seksi agentica Kensi Blye vodi Eurosong: 'Muž me nagovorio'
19

Moj narod se ponosi što sam uspjela i drago mi je zbog toga. Kao 16-godišnjakinja sam rekla da ću doći do Hollywooda i to se i dogodilo, ispričala je Daniela Ruah

VIDEO

To je najduže televizijsko natjecanje u svijetu i teško je ne biti uzbuđen zbog toga. Bilo je dio našeg života od djetinjstva i razgovarali smo o tome sljedećeg dana u školi, ispričala je nedavno Daniela Ruah (34) za američki magazin Billboard. Glumica, koja je poznata kao agentica Kensi Blye u seriji 'NCIS: Los Angeles', jedna je od voditeljica na ovogodišnjem Eurosongu. 

- Bila sam u majčinoj kući u Portugalu s mužem, djecom i nećacima. Gledali smo iako je bilo jako kasno - prisjetila se Daniela gdje je bila kada je Salvador Sobral (28) pobijedio prošle godine na Euroviziji s pjesmom 'Amar Pelos Dois'.

Glumica je istaknula da je cijela obitelj bila uzbuđena jer je Salvador dobivao odlične bodove, a istaknula je da je njezin muž, kaskader David Paul Olsen (42) prvi put gledao to natjecanje. 

- Samo je govorio: 'Ovo je nevjerojatno, ovo je nevjerojatno' - rekla je Daniela koja se rodila u Bostonu i živjela tamo do pete godine života, a onda su njezini roditelji odlučili da se vraćaju u Portugal.

Glumica živi u Los Angelesu s mužem te sinom Riverom Isaacom (4) i kćeri Sierrom Esther (1), a ističe da osjeća veliku ljubav prema Portugalu. Objasnila je kako je upravo njezin dragi nakon pobjede Portugala na Eurosongu prvi predložio kako bi ona trebala biti voditeljica na tom natjecanju.

- Rekla sam mu da je lud i smiješan, da nisam nikako povezana s Eurosongom osim što sam Portugalka kao i pobjednik. On nije odustajao i rekao je kako je ozbiljan te da govorim tečno engleski - ispričala je Ruah. Kaže da joj je to bila nevjerojatna ideja, no nazvala je svog agenta i predložila mu, pa što bude. 

- Rekao je da je to odlična ideja i da će istražiti čim se sve posloži. Nakon nekoliko mjeseci dogodilo se - prisjetila se glumica koja se brzo sprijateljila s ostalim voditeljicama Filomenom Cautelom, Silvijom Albertom i Catarinom Furtado. 

Eurovision Song Contest 2018 - first semifinal

- Divno je što po prvi put četiri žene vode Eurosong - istaknula je Daniela koja je prvu ulogu odigrala sa 16 godina u portugalskoj sapunici, a trenutačno igra u krimi seriji 'NCIS: Los Angeles' i sretna je što se, kako kaže, prikazuje u njezinoj domovini. 

- Moj narod se ponosi što sam uspjela i drago mi je zbog toga. Kao 16-godišnjakinja sam rekla da ću doći do Hollywooda i to se i dogodilo - ispričala je Daniela.

Dodala je kako se trudi puno vrijeme biti mama i žena koja radi, a odrastala je uz majku koja je takav život vodila. Kaže da nije toliko teško imati dvoje djece jer njezin sin ide u vrtić, pa većinu dana nije kod kuće. 

- Posvećujem jednaku pažnju i kćeri i sinu, a kad on dođe doma grlimo se i igramo - objasnila je glumica koju je s mužem Davidom upoznao njegov brat i njezin kolega Eric Christian Olsen (40) iz serije 'NCIS'.

Kaže da ju je Eric stalno pozivao na druženje doma, a jednom kad je došla prepustio je Davidu i njoj da sve 'odrade sami'. 

- Ostalo je povijest - zaključila je Daniela. 

Pročitajte još i ovo: 7 najboljih trenutaka Frankinog nastupa na Eurosongu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta