Obavijesti

Show

Komentari 36

Seksi Noć vještica: Tulumarile Žena mačka i kanabis kraljica...

Seksi Noć vještica: Tulumarile Žena mačka i kanabis kraljica...
11

Lady GaGa je tulumarila poput kanabis kraljice dok je Kim Kardashian svoje obline utegnula u odijelo Žene mačke. Jenny McCarthy je slavila u oskudnoj opravici

VIDEO

Pjevačica poznata po svom ekscentričnom stilu za Noć vještica tulumarila je u zelenoj suknji s dugom fluorescentnom perikom na glavi dok su joj bradavice prekrivale blještave naljepnice u obliku zvijezda. Lady GaGa (26) zabavljala se u društvu osobne vizažistice Tare Savel.

- Bila sam kanabis za Noć vještica. Najbolji kostim ikada, bilo je jako zabavno - napisala je na Twitteru i pohvalila se da je bila kanabis kraljica.

Rihanna je nosila zeleni veo na glavi, dok je Brown utjelovio Arapina

Poput kolegice Lady GaGe i Rihanna (24) je Noć vještica proslavila u zelenom izdanju, u dugačkoj haljini s velom na glavi. Pjevačica je izgledala poput karnevalske kraljice na zabavi u klubu Greystones Manor u zapadnom Hollywoodu. Na zabavu je stigla u društvu prijateljica Evelyn Lozadom i Shaniece Hairston dok je njezin dragi Chris Brown tulumario odjeven poput naoružanog Arapina, odnosno, jednog od članova terorističke bande.

Clooneyjeva bivša je seksi 'generalica'

Bivša djevojka Georgea Clooneyja nabacila je na sebe oskudni kratki kostim koji je upotpunila mrežastim čarapama i visokim čizmama. Elisabetta Canalis (34) ubrzo je na Twitteru objavila svoju seksi fotografiju na kojoj pozira s bičem u ruci.

- Spremna sam za Noć vještica - napisala je talijanska voditeljica i manekenka ispod fotografije.

Kostim za koji se odlučila očito je vrlo popularan u Hollywoodu. Prošlog petka Alessandra Ambrosio pojavila se u njemu na jednoj zabavi, dok ga je 2008. majka Kim Kardashian nosila na jednom javnom događaju. 

Kim je Žena mačka, a Kanye Batman

Kim Kardashian i njezin dečko Kanye West savršeno su uskladili svoje odjevne kombinacaije za proslavu Halloweena. Ushićeni par odjenuo se poput Batmana i Žene mačke. Reality zvijezda je zavodljivo pozirala pred kamerama i imitirala mačku. To je bila dvostruka zabava za Kim, koja je u klubu LIV u Miamiju obilježila Noć vještica i svoj nedavni rođendan. Starleta je obline utegnula u uski PVC crni kostim dok je na rukama imala pandže. U jednom trenutku, Kim je puhala svjećice na velikoj rođendanskoj torti dok je gomila okupljenih plesala oko nje. 

Jenny se odlučila za rublje s leopard uzorkom

Playboyeva zečica Jenny McCarthy (40) iz ormara je izvukla oskudnu mini kombinaciju s leopard uzorkom. U izazovnom rublju, Jenny je očito htjela pokazati svoju zavidnu figuru. U prvom planu bilo je njezino silikonsko poprsje dok je oči prekrila neobičnim sunčanim naočalama. Plavokosa Jenny tog je dana proslavila 40. rođendan u društvu sestre i brojnih prijatelja u Planet Hollywood Resortu i kasinu u Las Vegasu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao