Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Ujak u strahu za Selenin život: 'Ako se ne smiriš, umrijet ćeš'

Bolest ju iscrpljuje, čak i uz lijekove koje pije. Mora svoje zdravlje shvatiti ozbiljno, sada više no ikad, rekao je ujak Selena Gomez koja boluje od lupusa

Foto: Instagram
11 komentara

Selena Gomez (24) se prošle godine povukla iz javnosti na par mjeseci te se posvetila liječenju nuspojava lupusa poput anksioznosti, depresije i napadaja panike. 

Pjevačica se sada vratila pod svijetla reflektora. Selena je trenutno u vezi s glazbenikom The Weekndom, s kojim često tulumari u društvu ostalih zvijezda. Weeknd nerijetko govori o drogama kao svojoj inspiraciji, stoga se Selenini prijatelji boje lošeg utjecaja. 

Selenin ujak Artemis Arzola javno moli pjevačicu da prestane s 'raskalašenim, holivudskim načinom života', jer se boji za njen život. 

 

😊 @revivaltour

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

- Ona se treba moliti i tek će onda osjetiti mir. Mlada je i znam da je Hollywood pun iskušenja, ali ona se sada treba brinuti o sebi - rekao je njen ujak za Radar Online te dodao da je Gomez prije šest mjeseci bila jako loše. Portal dodaje da je stanje toliko kritično da će pjevačica morati ići na transplantaciju bubrega kako bi si spasila život.

- Bolest iscrpljuje njeno tijelo, čak i uz lijekove koje pije. Mora svoje zdravlje shvatiti ozbiljno, sada više no ikad. Nitko joj slavan neće pomoći, samo Bog - kazao je zabrinuti član obitelji. Artemisova supruga također boluje od iste bolesti. 

Zbog posljedica lupusa, Selena je već dva puta hospitalizirana, a podvrgnuta je i kemoterapiji. 

 

Naši partneri pišu
Message