Show

Komentari 15

Sergej će zabavljati publiku na Valentinovo u Zagrebu i Splitu

Sergej će zabavljati publiku na Valentinovo u Zagrebu i Splitu

Siguran sam da će koncerti biti veličanstveni i da će poštovatelji moje glazbe punog srca izaći iz dvorane, poručio je Ćetković

Pjevač Sergej Ćetković (43) nastupit će u zagrebačkoj Areni na Valentinovo, 14. veljače 2020., a dan kasnije razveselit će obožavatelje koncertom u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina, veseli se tim nastupima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon sjajnih koncerata koje smo zadnjih godina imali u Lisinskom i u hrvatskim gradovima, koncerti u zagrebačkoj i splitskoj Areni jako me raduju. Posebno me veseli što ću upravo na ta dva koncerta obilježiti veliki jubilej, i to 20 godina glazbene karijere. Ono što mogu obećati je da ćemo se potruditi da odabirom pjesama, atmosferom i mnogim iznenađenjima opravdamo povjerenje i podršku koju nam publika pruža svih ovih godina. Siguran sam da će koncerti biti veličanstveni i da će poštovatelji moje glazbe punog srca izaći iz dvorane - poručio je Sergej.

Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Upravo tako izgledali su njegovi nastupi u Hrvatskoj. Ćetković je do sada tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom.

Inače, Sergej je profesionalnu karijeru započeo 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji je već u startu doživio veliki uspjeh u Crnoj Gori.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci