Show

Komentari 17

Šerifović je napravila sarme pa poručila: Spremna sam za udaju

Šerifović je napravila sarme pa poručila: Spremna sam za udaju

Glazbenica je unatoč nedavnom fijasku kada je napravljenu tortu ispustila na pod odlučila ponovno se okušati u kuhinji, i to u svom rodnom Kragujevcu. Pomagala joj je majka Verica

Srpska pjevačica Marija Šerifović (36), kako je sama rekla, spremna je za udaju, a sve to je zaključila kada je napravila sarme, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glazbenica je unatoč nedavnom fijasku kada je napravljenu tortu ispustila na pod odlučila ponovno se okušati u kuhinji, i to u svom rodnom Kragujevcu.

Marija je iskoristila pomoć svoje majke, pjevačice Verice Šerifović (57), koja joj je u svemu asistirala dok nije sama naučila.

Pored sarme, Marija je pravila i proju pa se neskromno 'pohvalila' kako joj spremanje hrane ide od ruke i da je 'spremna za udaju', a sve to je objavila na YouTube kanalu.

- Užasava me smrad luka i kupusa koji imam u prstima, okupala sam se. Ovaj put ništa nije ispalo pa ću uživati svojoj sarmi i proji - rekla je Marija na snimci pa pozvala majku:

- Vidi, sarma kida, odlična je, života mi. Nevjerojatno. Jako sam ponosna na sebe, sretni vam praznici.

Fanovi su oduševljeni.

- Marija je beskrajno pozitivna i zabavna, jednostavna, svestrana. Nije se uzvjezdila iako je jedan od najboljih vokala koji se ikada pojavio - jedan je od komentara na YouTubeu.

Najčitaniji članci