Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

'Sestra kraljice Elizabete II. me dirala kad sam imao 23 godine'

Stavila je prste na moju majkicu i rekla: "Ovo je baš lijepa majica". Potom je polako počela prstima ići unutar moje majice. Rekao sam: "Uh". Nisam znao što raditi kad te dira netko iz kraljevske obitelji, rekao je glumac

Foto: PIXSELL/screenshot
10 komentara

Glumac Brian Cox (73) tvrdi da ga je princeza Margareta dirala kad mu je bilo 23 godine, piše Mirror. Sestra kraljice Elizabete II. (93) upoznala je glumca kad je bio na početku karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bio sam na kraljevskom dvoru. Bio sam u predstavi s Alanom Batesom i bio je moj 23. rođendan. Redatelj Lindsay Anderson mi je darova crvenu majicu. Baš sam bio oprao kosu i otišao sam se upoznati s njom - rekao je Brian, a tad se dogodio šokantan događaj.

77th Annual Golden Globe Awards 2020 In Beverly Hills | Autor: Jennifer Bloc/DPA/PIXSELL Foto: Jennifer Bloc/DPA/PIXSELL

- Stavila je prste na moju majicu i rekla: "Ovo je baš lijepa majica". Potom je polako počela prstima ići unutar moje majice. Rekao sam: "Uh". Nisam znao što raditi kad te dira netko tko je u kraljevskoj obitelji. Bilo je jako smiješno. James Bolam je vidio što se događa - ispričao je Brian.

Foto: Screenshot/youtube

Nije se ništa dalje odvilo među njima.

-  Samo je govorila da sam bio predivan na pozornici. Htjela je znati više o meni... Bila je izvanredno stvorenje. Ispričao sam se i zahvalio joj. Tako je završilo - rekao je Brian. 

Osvrnuo se i na skandal princa Andrewa, nazvavši ga idiotom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message