Obavijesti

Show

Komentari 5

Sestru Britney Spears obitelj je tjerala na pobačaj: Premlada si! Znamo doktora i postoje tablete

Sestru Britney Spears obitelj je tjerala na pobačaj: Premlada si! Znamo doktora i postoje tablete
5

Trebala sam je više nego ikad, a ona mi nije mogla pomoći kad mi je bilo najpotrebnije... To da nisam smjela reći svojoj sestri što mi se događa boli me i dan danas, priznala je Jamie Lynn

VIDEO

Jamie Lynn Spears (30), mlađa sestra Britney Spears (39), objavila je knjigu pod nazivom 'Things I Should Have Said'. U djelu koje piše od 2017. godine, Jamie Lynn svijet je šokirala novim detaljima o odnosima u obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Britney slobodna VIDEO

Sestra poznate pjevačice tvrdi da je proživjela 'pravi pakao' kada je sa 16 godina nenadano ostala trudna. Obitelj ju je, kako piše u knjizi, tjerala na pobačaj i pokušavala sve sakriti od očiju javnosti. 

FILE PHOTO: Premiere of "Once Upon a Time In Hollywood" in Los Angeles

- Ljudi meni bliski došli su u moju sobu i pokušali me uvjeriti da bi roditi u mojim godinama bila užasna pogreška. 'To će ti uništiti karijeru. Premlada si. Ne znaš što činiš. Postoje tablete koje možeš uzeti i riješiti ovaj problem, a mi ćemo ti pomoći. Znamo doktora', to su mi govorili. Svi oko mene samo su željeli da ovaj problem nestane - piše Jamie Lynn. 

Uz to, dodala je i kako su joj tada oduzeli mobitel da ne bi slučajno nekome otkrila da je trudna. Vijest o prinovi nije smjela reći sestri Britney.

Jamie ostao bez odvjetnika nakon što je izgubio skrbništvo
Jamie ostao bez odvjetnika nakon što je izgubio skrbništvo

- Trebala sam je više nego ikad, a ona mi nije mogla pomoći kad mi je bilo najpotrebnije... To da nisam smjela reći svojoj sestri što mi se događa boli me i dan danas - priznala je. 

Podsjetimo, ocu Britney i Lynn, Jamieu Spearsu nedavno je, nakon 13 godina i duge sudske parnice, ukinuto skrbništvo nad popularnom pjevačicom. Na njegovo mjesto došao je John Zabel, računovođa kojeg je izabrala Britney u suradnji s odvjetnikom. 

Upravo zbog sudske drame sestre i oca, Jamie Lynn našla se na udaru kritika. Obožavatelji pjevačice, koji su pokrenuli pokret 'Free Britney', optužili su ju da je radila protiv sestre. Kako mnogi od njih tvrde, Lynn je uz oca pokušavala pjevačici zagorčati život.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja