Obavijesti

Show

Komentari 53

Seve će u mjuziklu zapjevati obrade jugoslavenskih hitova

Seve će u mjuziklu zapjevati obrade jugoslavenskih hitova
7

POVRATAK U 80-E Pjevačici je srbijanski redatelj Petar Pašić ponudio ulogu u filmu 'Ti si princeza'. Otkrio nam je da Severina u filmu neće pjevati svoje pjesme...

VIDEO

Severina je načelno prihvatila ulogu u mojem filmu ‘Ti si princeza’, kaže Petar Pašić (45). Srbijanski redatelj otkrio je da će Severina (46) u mjuziklu glumiti pjevačicu Elenu.

- Glavni lik je dječak Luka koji živi i radi u lunaparku, a u slobodno vrijeme pjeva na ulici. San mu je postati pjevač. Njegov idol je nekadašnja velika zvijezda Elena za koju nitko ne zna gdje se nalazi - prepričava Pašić scenarij koji su radili Katarina Nikolić i Dušan Bulić. Splet okolnosti, nastavlja, u priči će povezati dječaka i pjevačicu koju glumi Severina.

- Svašta će se tu događati, ali još vam ne mogu otkriti detalje priče - ističe redatelj. Otkrio nam je i da Severina u filmu neće pjevati svoje pjesme, nego obrade i nove aranžmane jugoslavenskih hitova iz osamdesetih. Pašićev mjuzikl mnogi već uspoređuju s filmom “Hajde da se volimo” o Lepoj Breni (57).

- Brena je u ‘Hajde da se volimo’ igrala samu sebe. ‘Ti si princeza’ je glazbena bajka čija se radnja događa na neodređenome mjestu s izmišljenim likovima - objašnjava redatelj. Film je, kaže, još u fazi skupljanja sredstava. Novac za film tražio je od Filmskog centra Srbije, ali ga nije uspio dobiti.

- Na natječaju bi trebali proći filmovi koji mogu zaraditi novac, a ako film sa Severinom nije komercijalan, ne znaš što jest - uvjeren je redatelj.

VIDI OVO! Prekinuli Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić?

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio nam da pjevačica zna za ulogu.

- Istina je da je Severini ponuđena uloga u filmu Petra Pašića. To je sve što vam mogu reći - zaključio je Petrović.

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...