Obavijesti

Show

Komentari 101

Seve i Lille usred velenjskog obračuna postale su ratnice

Seve i Lille usred velenjskog obračuna postale su ratnice
1

i Severini ni Lidiji Bačić ovo nije prvi estradni rat u kojem su sudjelovale. Naše zvijezde često ne biraju sredstva ni riječi kojima se brane i napadaju druge

VIDEO

Sugrađanke iz Splita imale su okršaj zbog izgleda reklamnog plakata kojim se najavljivao njihov nastup u Sloveniji. Severina Kojić (45) i Lidija Bačić (31) trebale su se popeti na istu binu na Velenjskom jezeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:21

Suradnja slovenskog organizatora Ervina Simoniča i menadžmenta naših pjevačica pokazala se nemogućom. Nisu mogli pronaći zajednički jezik i dogovoriti se oko, kako se čini, najvažnije stvari - koja Splićanka zaslužuje veću fotografiju na plakatu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otišli su i korak dalje pa su Sevkini menadžeri zaključili kako bi Lidiju najbolje bilo maknuti s jumbo plakata. Na takve zahtjeve pjevačica nije pristala te je ostala bez gaže. Otkazali su joj nastup zbog pritisaka Severinina menadžmenta. Obožavatelji koje je nastup Dalmatinki toliko obradovao da su još prije nekoliko tjedana pokupovali karte ostali su na cjedilu.

Vladarica regionalnih bina

Seve Nacionale ne želi da je mlađa sugrađanka zbaci s trona pa je njezin menadžment tražio da se Lidijine fotografije maknu s jumbo plakata.

Žena mačka ‘izbacila’ pandže

Lille Nacionale nije htjela maknuti Sevkinu sliku sa svoje stranice i pristati na uvjete njezina menadžmenta pa su joj otkazali nastup.

Seve i Lidija svađaju se zbog izgleda, fanova, pjesama...

Ni Severini ni Lidiji Bačić ovo nije prvi estradni rat u kojem su sudjelovale. Naše zvijezde često ne biraju sredstva ni riječi kojima se brane i napadaju druge.

Severina vs. Jelena Rozga

Između Jelene Rozge (39) i Severine odnosi su već dulje napeti. Godinama su izbjegavale pričati jedna o drugoj. Prošle godine prepucavale su se na čiji je nastup u Sloveniji došlo više fanova. Rozga je na fašniku u Markovcima pjevala tri dana prije svoje sugrađanke. Nakon što su se obje pohvalile snimkama s koncerta, mlađa Splićanka zaključila je kako je njezin nastup bio posjećeniji, a uz to i najposjećeniji u povijesti te manifestacije. 

Lidija Bačić vs. Bruno Šimleša

Sociolog Bruno Šimleša (37) nedavno je u svojoj kolumni prozvao Lidiju Bačić jer plijeni pozornost svojim izgledom i objavljuje razgolićene fotografije. Pitao se kako takve žene mogu biti uzor ičijoj djeci. Lidija mu nije ostala dužna pa su se u više navrata “častili” putem otvorenih pisama i medija. Nazivala ga je trivijalnim i površnim. Borba je imala nekoliko rundi u kojima nisu štedjeli riječi. Lidija ga je pozvala na koncert, a Šimleša joj je poručio da njezini tekstovi vrijeđaju inteligenciju. 

kultura

Lidija Bačić vs. Boris Rogoznica

Sukobu se priključio i Boris Rogoznica, suprug glumice Doris Pinčić Rogoznica. Čvrsto je odlučio podijeliti svoje mišljenje i stao na stranu sociologa. Lidiji je poručio kako je “ne želi i ne voli nitko osim napaljenih seljačina”, a u priču je uvukao i Nives Celzijus (35). 

Bačić vs. Rogoznica vs. Celzijus

Ni Nives im nije ostala dužna i stala je u Lidijinu obranu. Lidija i Nives često se hvale seksepilnim fotografijama, zbog čega su se našle na meti Šimleše i Rogoznice. Seksi Hrvatice natječu se u dekolteima i nije im problem skinuti višak odjeće sa sebe te svima pokazati raskoš oblina.

Severina vs. Vlatka Pokos

Još prije sedam godina voditeljica Vlatka Pokos (47) burno je reagirala jer je Severina trebala nastupiti u Banjoj Luci. Izjavila je kako joj je antipatično sve što Seve radi kao pjevačica. Nije joj se svidio istočnjački melos u pjesmama, a još manje joj je bilo jasno zašto radi glazbu za balkansko tržište. Zaključila je i da se njoj sve oprašta. Četiri godine kasnije ponovno se obrušila na Severinu i njezin glazbeni stil, koji nikako ne odobrava. Izjavila je da su pjevačice vulgarne i jeftine i nije zdravo da mladi to slušaju. Prije no što se Vlatka okomila na Severinu, Dikan Radeljak je svoju tad već bivšu suprugu optužio da, baš kao i Sevka, karijeru želi izgraditi na skandalima.

8172565

Severina vs. Jelena Karleuša

Srbijanska cajkuša Jelena Karleuša lani je optužila Severinu da joj krade ideje jer je snimila duet s repericom Sajsi MC, koji je, kako je rekla Karleuša, ona mjesecima najavljivala. Nazvala ju je jadnicom i kradljivicom, a osvrnula se i na Sevkin kućni videouradak i popljuvala njezino “ljubavno umijeće” te zaključila da takva žena ne može biti dama. Splićanka ju je u potpunosti izignorirala, a umjesto odgovora pohvalila se slikama ljubavne idile s Igorom Kojićem. Par je bio na odmoru u Barceloni. Ranije iste godine pjevačice su se “zakačile” na gaži u Beogradu. Karleuša je prošla pokraj svoje kolegice i nije je pozdravila. Kasnije je izjavila kako je nije vidjela.

Balaševiću je ‘ukrala’ pjesmu

‘Uspavankom za dečaka’ Seve je zahvalila majkama koje su je podržale u borbi za skrbništvo. Karleuša ju je optužila za krađu ideje.

'Častili se'

Lidija i Šimleša vodili su otvoreni rat koji je započeo njegovim komentarom i neslaganjem s golišavim fotografijama.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje