Obavijesti

Show

Komentari 23

Seve najavila dolazak beauty kulta Intraceuticals u Hrvatsku

Seve najavila dolazak beauty kulta Intraceuticals u Hrvatsku
6

Pjevačica je među prvima isprobala čudotvoran učinak tretmana australskog brenda Instraceuticals koji je hit tretman za pomlađivanje među holivudskim zvijezdama

VIDEO

Australski brand Instraceuticals, sinonim za hiperbarične infuzije kisika prošli je tjedan u Ljubljani organizirao predstavljanje svojih noviteta. Intraceuticals je danas beauty kult kojega slijede mnoge holivudske zvijezde A – liste poput Madonne, Eve Longorie, Naomi Cambell, Victorie Beckham, Kim Kardashian, Katy Perry, Fergie, Justin Timberlakea, Gwyneth Paltrow... Od sada Instraceuticalsu vjeruje i Severina.

Prezentacijom svojih noviteta Instraceuticals, zaštitni brand besprijekorno njegovanih holivudskih lica, napokon je najavio dugoiščekivani dolazak na hrvatsko tržište. Shodno tome, upravo je i Severina, najveća zvijezda regije, među prvima isprobala čudotvoran učinak tretmana i pripadajuće Instraceuticals preparativne kozmetike.

Zaštitno lice Intraceuticalsa godinama je bila Madonna, koja se od aparata i komplementarnih preparata ne odvaja i smatra ih glavnim oružjem protiv starenja. Nosi ga svuda sa sobom tako da su nebrojeno puta paparazzi uslikali njezina tjelohranitelja kako kao obaveznu prtljagu nosi upravo aparat Intraceuticals.

Intraceuticals facial infuzija je neinvazivna metoda, veoma ugodna i relaksirajuća uz trenutan i dugoročan efekt, pa je to definitivno razlog što je omiljena među poznatim licima koji se prije snimanja filma na setu ili odlaska na crvene tepihe podvrgavaju ovom tretmanu kako bi im koža lica izgledala blistavo i zategnuto. Jedan od mnogobrojnih setova prilikom snimanja filma gdje su glumci koristili Intraceuticals bio je i filmski hit 'Sex and the City'.

Na tržištu postoje razni proizvođači aparata i preparata kojima se rade tretmani kisikom, ali posebnost Intraceuticalsa je u jedinstvenom spoju hiperbaričnog kisika koji pod pritiskom penetrira  poput iglica posebno formulirane hijaluronske serume niske molekularne težine dobivene nanosfer tehnologijom u najdublje slojeve kože.

Michelle Peck, najpoznatija savjetnica za ljepotu u svijetu slavnih, na pitanje kako bi objasnila razliku u tretmanima kisikom odgovara: „Usporedba Intraceuticals hiperbaričnih infuzija kisika s ostalim tretmanima kisika koji se nude danas na tržištu ista je kao da usporedite vožnju u Bentleyu s vožnjom na traktoru!“.

Intraceuticals tretmani hiperbaričnim kisikom izvode se u dermatološkim poliklinikma, renomiranim wellnessima i respektabilnim kozmetičkim salonima diljem svijeta.

O čemu se zapravo radi? Šta je Intraceuticals facial infuzija?

Postoje 4 vrste Intraceuticals facials infuzije koje se odabiru ovisno o potrebama kože.

Rejuvenate  - Za blistavost kože i nekirurski lifting efekat

Stimulira metabolizam kože u cijelini, potiče stvaranje prirodnog kolagena i elastina i vraća volumen koži. Vitamini A,C,E, i zeleni čaj moćna su infuzija antioksidanata koji će i nakon tretmana danima aktivno djelovati na regeneraciju stanica, dok će aloa vera djelovati protuupalno i hidrirajuće.
Rejuvenate facial infuzija je izrazito popularan i post tretman za umirivanje kože i nakon invazivnih zahvata kao što je kirurški, laser i neke vrste intezivnih pilinga. Zato ga preporučuju svijetski dermatolozi i estetski kirurzi.

Atoxilane - Prirodna alternativa botoxu

Atoxilen facial infuzija je alternativa za invazivnije tretmane usko usmjerene na mimičke bore oko očiju, usana i područja čela. "Botox Like" efekt omogucava mu argirelin, prirodan nadomjestak botoxu sa trenutnim i postojanim rezultatima.

Opulence - Otklanja hiperpigmentacije, ožiljke i ostale nesavršenosti na licu

Hiperpigmentacije i neujednačen ten znatno više narušavaju izgled kože lica nego li same bore, jer osobe sa tim problemom izgledaju starije nego što stvarno jesu.
Opulence tretman izbjeliti će hiperpigmentacije, spriječiti će nastanak novih, ublažiti će ožiljke i druge nesavršenosti na koži.

Sam tretman sadrži posebno formuliran serum sa hijaluronskom kiselinom, kompleksom vitamina  antioksidanata i odabranih biljnih supstanci za izbjeljivanje koje u sinergiji sa kisikom imaju najdjelotvorniji mogući učinak.
Ovaj tretman vratiti će sjaj i tonus umornoj koži.

Clarity sensitive - Normalizira osjetljivu kožu skonu crvenilu i kožu sklonu aknama

Izrazito jaka antibakterijska  moć  kisika djelovati će na upalne  procese koji uzrokuju nastanak akni, dok će serumi sa aktivnim djelovanjem dubinski hidrirati i vratiti je u balans.
Ova linija je pravi dar problematičnoj koži jer će ju pročistiti, normalizirati, suziti pore, otkloniti ožiljke od akni.

Kako tretman izgleda?

Nakon pripreme kože, detaljnog čišćenja i eksfoliacije, svaki se milimetar kože tretira hiperbaričnim kisikom koji ubrizgava i disperzira odabrani serumom duboko u kožu. Trajanje tretmana je od 30 do 60 minuta ovisno o tipu i problematici kože. Potpuno je relaksirajuć i bezbolan. Nakon tretmana nema iritacija, crvenila niti podljeva, a prvi rezultat je odmah vidljiv. Koža dobiva blistavost i zategnutost, a bore su puno pliće. Rezultati traju oko sedam dana, ali za dugoročan efekat potrebna je kura od šest tretmana jednom tjedno, a za održavanje dovoljno je ponoviti tretman jednom mjesečno.

Svakako je naglasak da svaki tretman ima i pripadajuće preparate koji se iz razloga sastava i molekularnih težina vežu sloj na sloj odnosno jedan na drugi što je garantirana formula njege crvenog tepiha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...