Obavijesti

Show

Komentari 90

Seve potegnula bocu piva na svadbi Branislava Trifunovića i Tihane Lazović: To je moja stvar

Seve potegnula bocu piva na svadbi Branislava Trifunovića i Tihane Lazović: To je moja stvar
6

Za stolom su sjedili Dalibor Matanić te njegova supruga Helena, Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković i Sonja Dvornik, koja je bila pratnja Sevki

Severina (50) zapjevala je u nedjelju na svadbi zadarske glumice Tihane Lazović (31) i Branislava Trifunovića (44), a videozapis jednog od uzvanika otkrio je da se pjevačica u jednom trenutku opustila. Dok su ostali plesali i pjevali za jednim stolom, Seve je s guštom ispijala pivo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- To je moja stvar - pjevali su pojedini uzvanici dok je Seve pila.

Za istim stolom sjedili su i Dalibor Matanić (47) te njegova supruga Helena (43). Otkrile su to fotografije nagrađivanog redatelja, na kojima poziraju on i njegova supruga, Seve, Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković i Sonja Dvornik.

Severina se tijekom svadbe popela na pozornicu i zapjevala mladencima, a poseban trenutak snimio je glumac Slavko Sobin (37). Pjevačica je Tihani i njezinim prijateljicama otpjevala svoj hit 'Prijateljice', a djevojke su joj se odmah pridružile na pozornici te na sav glas zapjevale s njom.

Tihana i Branislav izrekli su sudbonosno 'da' u Novom Sadu, a glumica je svom prezimenu dodala i suprugovo. Blistala je u kratkoj vjenčanici kraćeg kroja koja ima raskošne puf rukave i dugački bijeli veo. Upotpunila ju je ružičastim štiklama, a Trifunović se odlučio za klasično crno odijelo.

POGLEDAJTE VIDEO S IVANOM BLAŽOTI MIJOČ: DRAGO MI JE DA SAM OBJAVILA VIDEO PORODA