Obavijesti

Show

Komentari 55

Severina djevojci za maturalnu nabavila dizajnersku kreaciju

Severina djevojci za maturalnu nabavila dizajnersku kreaciju
11

Pjevačica je tijekom gostovanja na Narodnom radiju priznala da je nedavno zaspala u taksiju od umora i otkila da priželjkuje drugo dijete. Ispunila je molbu slušateljici

VIDEO

Antonija Blaće ugostila je u srijedu Severinu (40) u dnevnom boravku redakcije Narodnog radija. Voditeljica se s pjevačicom sat vremena družila razgovarajući o svemu, od majčinstva, održavanja vitke linije pa sve do priprema za nadolazeći Severinin zagrebački koncert. Antoniju je zanimala njezina dnevna rutina, a zamolila je i pjevačicu da joj prizna kako ne izgleda toliko lijepo ujutro kada se tek probudi.

- Mali me probudi. Imamo svoj ritual. Kuham njemu sve što treba. Nekad se ne stignem niti počešljati. Desi mi se da jednostavno ne stignem. To se ne može dogoditi onih dana kad imam obaveze. Onda dođe netko pa me počešlja i našminka. To više nisu one pripreme kao što su znale biti prije nego što sam rodila. Tada je sve trebalo biti na mjestu i opeglano. Sad mi se dogodi da imam nešto bijelo na kaputu. Baš mi se to dogodilo kad sam išla na jednu presicu s kreatorom Markom Mitanovskim. Taman sam trebala izaći iz auta, a on mi je rekao: 'Pa nećeš valjda s tom povračkom izaći!'. Skinula sam kaput i glumila da mi je toplo - rekla je.

Priznala je i da je neki dan bila toliko umorna da je zaspala u taksiju.

Zaspala je u taksiju od umora

- Tako mi je bilo neugodno, a taksistu je bilo neugodno probuditi me - rekla je. 

Na Antonijino pitanje, kakvu glazbu mali Aleksandar najradije sluša, Severina je odgovorila kako je oduševljena Baby TV – jem i zaključila da isključivo njega gledaju.

- Dođe mi da imam dite sad kad ovako pričaš - priznala joj je Antonija Blaće. Pročitala je Severini i jedan komentar s Facebooka slušateljice koja joj je poželjela 'još jednog malog nasljednika'. Pjevačica joj se zahvalila i odgovorila: 'E nek' se ostvari. Iz tvojih usta u Božje uši!'.

Na red je došla i priča o nadolazećem zagrebačkom koncertu.

- Nakon Rijeke i Beograda, 11. svibnja smo u Zagrebu. Karte idu jako dobro, bolje od svih ostalih gradova. Nagovarali su nas na drugu beogradsku Arenu, sad nas nagovaraju i na drugu zagrebačku. Najvažnije od svega je da napravimo dobar koncert. Velika mi je želja napraviti i koncert u Splitu - rekla je Severina.

Priznala je da 100 čučnjeva ipak nije dovoljno za održati kondiciju kojom bi 'ukrotila' binu veliku 18x14 metara.

- Nije to više samo stvar estetike. Ja sam već dvaput lomila koljeno, i to upravo na bini - rekla je. 

Pjevačicu je oduševila ideja da pomogne maturantici

Gostovanje Severine na Narodnom radiju posebno će pamtiti slušateljica Ana koja se nedavno javila s molbom. Ima šestero braće i sestara, maturantica je, obožava Severinu, a pogotovo njene odjevne kombinacije. Potražila je pomoć Narodnog kako bi zamolila Severinu da joj posudi jednu od svojih haljina. Pjevačica je oduševljena idejom odmah pozvala kreatoricu Aleksandru Dojčinović koja je rado pristala ostvariti jedan djevojački san.

Posebno je simpatična ispala priča sa cipelama. Severinu je zanimalo ima li Ana već spremne cipele te koji broj nosi.

- Dobit ćeš i cipele jer si isto kao i ja 'Pepeljugina sestra'. I ja nosim broj 40, moje cipele nikome ne odgovaraju! Bit ćeš prava princeza - rekla joj je pjevačica.

Uplakana Ana mogla se samo zahvaliti omiljenoj pjevačici, a Severina se zahvalila Antoniji na prilici da pomogne. 

Seve nije bila na svojoj maturalnoj

Pjevačica je otkrila da nije bila na svojoj maturalnoj večeri i imala haljinu te je zaključila da joj je drago što će usrećiti Anu.

- Ja nisam imala tu sreću da sam bila na svojoj maturalnoj večeri  tako da nisam imala ni haljinu. Tu večer, kad je bila moja maturalna, imala sam dogovoren svoj prvi koncert u diskoteci u hotelu Lav. Imala sam tada svoje dvije i pol pjesme, ostale su bile od Josipe Lisac i Radojke Šverko, to je tada bio moj repertoar. Stigla sam na kraj svoje maturalne. Bila sam jako tužna što nisam bila sa svojima, mada su mi oni rekli da nisam ništa propustila, ali onda sam na kraju maturalne večeri otpjevala i svojima - rekla je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala