Show

Komentari 101

Severina gola ispod poklona

Severina gola ispod poklona

Mjesecima unazad šuška se kako bivši srpski golman Kojić i pjevačica više nisu zajedno, no oni se o tome nikada nisu oglasili. Još uvijek se prate i na društvenim mrežama. Ona samo njega, a on uz nju slijedi i patrijarha Pavla te 'pouke svetih otaca'.

Pjevačica Severina Kojić (48) već mjesecima privlači pažnju više svojim privatnim životom nego li pjesmama. Ovog puta odlučila se skinuti gola i prekriti božićnim poklonima. Reklama je to za kozmetičke proizvode čije je zaštitno lice, a video snimanja je objavila na društvenoj mreži. Ima i 'pomoćnika' koji na nju stavlja darove. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Splićanka dane prije blagdana provodi u svom zagrebačkom stanu na Kozjaku. Mjesecima unazad šuška se kako bivši srpski golman Igor Kojić (33) i ona više nisu zajedno, no oni se o tome nikada nisu oglasili. Još uvijek se prate i na društvenim mrežama. Ona samo njega, a on uz nju slijedi i patrijarha Pavla te 'pouke svetih otaca'. 

Srpski mediji nedavno su pisali kako niti susjedi obitelji Kojić duže vrijeme nisu vidjeli Severinu na adresi na kojoj živi Igor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je nestao Igor iz njezina života, Seve se nakon godinu dana pomirila sa starim menadžerom Tomislavom Petrovićem. Navodno su pjevačica i menadžer, njezin ujedno najodaniji prijatelj koji joj odlazi i po namirnice u obližnju trgovinu, zahladili odnose jer se Igor miješao u njegov posao.

Prema pisanju srpskog Kurira, upravo je Petrović ovo ljeto upoznao Severinu s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38) iz Ivanić Grada s kojim ju povezuju. 

 

Najčitaniji članci