Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Severina ima slabu poziciju pa izbjegava dolazak na ročišta

TUŽE SE I DALJE Popović se priprema za zakazano ročište na županijskom sudu. Na kazneni sud Severina nekoliko puta nije došla

Foto: Pixsell
6 komentara

Uporno izbjegavanje dolazaka na zakazana ročišta očito je iskazivanje nepoštovanja suda jer se troše resursi, rekao je odvjetnik Hrvoje Jukić.
 Jukić zastupa srpskog poduzetnika Milana Popovića u nekoliko sudskih procesa. Na posljednjem zakazanom ročištu na zagrebačkom kaznenom sudu Severina Kojić (46) nije se pojavila na parnici zbog optužbi za klevetanje Popovića u intervjuu sa Zoranom Šprajcem.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Severina na posljednje ročište nije došla

Njezin menadžer Tomislav Petrović se prije nekoliko dana pravdao kako ni sam nije siguran kad je zakazano koje ročišta. No Popovićeva priča zvuči bitno drukčije: 

- U jedina dva postupka koja trenutačno vodim, od posljednjih šest ročišta Severina se nije pojavila pet, a četiri puta ispričala se pismom njezina menadžera da je službeno spriječena pojaviti se. On se posljednjih godina na općinskim i županijskim hrvatskim sudovima bori za skrbništvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom (6), kojega je dobio u ljubavnoj vezi s pjevačicom. 


Foto: Davor Puklavec/PIXSELL ČEKA ODLUKU SUDA Popović se nada kako će Županijski sud uskoro okončati slučaj

- Sudimo se u jednom postupku za klevetu i javno sramoćenje zbog neistina koje je Severina rekla u intervjuu sa Zoranom Šprajcom, a drugi je za zaštitu privatnosti djeteta u kojem tražim zabranu objavljivanja našeg sina na društvenim mrežama - govori Popović.

U ožujku je izborio na zagrebačkom Općinskom sudu odluku kako može samostalno zastupati interese sina Aleksandra pa je tražio od društvene mreže Instagram da ukloni sve sinove fotografije s profila Severine i njezina supruga Igora Kojića (30). Dodao je kako mu se čini da Severina ima slabu poziciju u oba predmeta i zbog toga izbjegava pojavljivanje na sudu.

VIDI OVO! Ovih deset stvari morate znati o kraljevskom vjenčanju. 

Naši partneri pišu
Message