Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
899 komentara

Severina carskim rezom rodila svog prvog sinčića Aleksandra

Sina Aleksandra teškog 3200 grama i dugačkog 52 centimetra pjevačica je rodila carskim rezom nešto iza 23 sata. U splitskoj bolnici ležala je više od mjesec dana

Filip Brala/Pixsell
Foto: Filip Brala/Pixsell
899 komentara

Splitskoj pjevačici i srpskom poduzetniku Milanu Popoviću (46) ovo je prvo dijete. Dječaka teškog 3200 grama i dugačkog 52 centimetra Severina (39) je rodila u 23:04. Iako je inzistirala na prirodnom porođaju, rodila je carskim rezom. Porođaj je prošao bez poteškoća, a majka i dijete osjećaju se dobro, javio je Severinin menadžer Tomislav Petrović. Iako Milan nije mogao biti sa Severinom na porođaju, sina je nestrpljivo iščekivao u bolnici u društvu njena menadžera Petrovića.

Mjesec dana čuvala trudnoću u bolnici

Severina je u splitsku bolnicu primljena u ponedjeljak navečer, drugog siječnja, zbog blažeg krvarenja u uznapredovaloj fazi trudnoće. Iako su liječnici tada najavili da će je kroz dan, dva pustiti na kućnu njegu, u bolnici je ostala do porođaja.  

U bolnici je bila više od mjesec dana. Vrijeme je kratila surfanjem i čitanjem knjiga o porodu i roditeljstvu. Gledala je i Disneyeve crtiće, izvori iz bolnice otkrili su da je televizor u njenoj sobi radio do kasno u noć. Često su je  posjećivali majka Ana i zaručnik Milan Popović te menadžer Tomislav Petrović. Posjetili su je i prijatelji Petar Grašo i Danijela Martinović. 

Inzistirala je na prirodnom porođaju

Pjevačica je u splitskoj bolnici razgledala kadu za porođaje u vodi iako takav porođaj još nije u funkciji. Liječnik joj je zbog blažih komplikacija predlagao da rodi carskim rezom, no pjevačica je inzistirala na prirodnom porođaju. 

Otkako je objavljeno da je Severina u bolnici na čuvanju trudnoće i domaći i strani mediji nagađaju o terminu porođaja. Srpski su mediji čak objavili da je Milanu na pravoslavni Božić rodila sina, što je kasnije demantirano. Šuškalo se također da će svom prvom sinu dati ime Ivan Aleksandar. 

Milan ostao bez daha vidjevši Severinu u minici

Milan i Severina upoznali su se na proslavi njegova rođendana na Adi Ciganliji. Severina je pjevala na zabavi za tristotinjak Milanovih najbližih prijatelja i za gažu navodno dobila 370.000 kuna. Kad su se mediji raspisali o njenoj novoj ljubavi rekla je da se zaljubila spontano. Milan je navodno ostao bez daha vidjevši Severinu u kratkoj crnoj haljinici. 

Nakon gaže na Milanovom rođendanu Severina je prekinula vezu sa Slavkom Šajinovićem s kojim je bila zaručena i planirala svadbu. Zajedno su gradili velebnu kuću u Ičićima.

Nedugo nakon što je Severinina i Milanova veza postala javna, Seve je novog dečka upoznala s majkom Anom. Fotografirali su ih u jednoj slastičarnici u Splitu dok su jeli kolače. Zajedno su putovali i uživali u ljubavi. 

Naši partneri pišu
Message