Obavijesti

Show

Komentari 644

Severina o novoj ljubavi: Do ušiju sam zaljubljena u Igora

Severina o novoj ljubavi: Do ušiju sam zaljubljena u Igora
14

Sada mi se čini da traje cijeli život, kazala je Severina za Story. Pjevačica je otkrila kako je u sretnoj ljubavnoj vezi s bivšim srpskim golmanom Igorom Kojićem

VIDEO

Severina (43) ljubav života pronašla je u bivšem srpskom golmanu Igoru Kojiću (28), piše Story.

- Zaljubljena sam do ušiju. Sada mi se čini da traje cijeli život - rekla je pjevačica.

Severina je bila zaručena ukupno pet puta. Prvi koji joj je osvojio srce bio je pjevač grupe Kojoti Alen Marin. Bili su zajedno 90-ih, a prekinuli su bez većih skandala.

Nakon prekida s Alenom, pjevačica se kratko zabavljala s tajkunom Milanom Lučićem. Od njega je na dar dobila konja, a zapamćen je i pornić koji su snimili na jahti. Kad je pornić 2004. godine ugledao svjetlo dana, Severina je bila zaručena za poduzetnika Srećka Vargeka koji joj je pružio podršku u tom trenutku. No kad je htjela pornić zaštititi kao autorsko djelo, razljutio se, nazvao ju proizvodom i ostavio.

S Matom Čuljkom je dvije godine poslije ponovno pronašla sreću u ljubavi. Zajedno su bili godinu i pol, Mate ju je zaprosio, a ona mu je rekla da bi se rado udala za njega. Prekinuli su nekoliko dana prije njezinog 35. rođendana.

Sa Slavkom Šajinovićem vezu je počela 2008. godine. Zaručili su se i zajedno počeli graditi kuću iznad Ičića, no ostavila ga je nakon dvije i pol godine zbog srpskog kralja bakra Milana Popovića u kojeg se zaljubila dok mu je pjevala na rođendanskoj proslavi. Milan ju je zaručio prstenom od ružičastog zlata, a 2012. godine dobili su sina Aleksandra (3).  Prekinuli su godinu dana poslije.

Tko je Igor Kojić?

Igor Kojić je sin srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe. Bivši golman nogometnu karijeru započeo je u Crvenoj zvezdi. Sa 17 godina otišao je u klub Dinamo Pančevo. Nakon toga branio je za Hajduk Beograd, a potom je 2010. godine potpisao za Dinamo Bukurešt. Za klub Doxa Katokopias potpisao je 2011., a nakon toga kratko je igrao za Santa Claru. Poznat je po tome što je u srpskom kupu u jednoj utakmici obranio četiri jedanaesterca i zabio je pobjednički gol. Bivši golman, danas je sportski menadžer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:14

Igorov otac Dragan Kojić Keba poznati je srpski folk pjevač, a Igor je ispunio očev san kada je postao nogometaš. U svojoj karijeri pjevač je objavio preko 20 albuma i kompilacija. Dragan iza sebe ima brojne hitove kao što su 'Zapaliću pola grada', 'Bog mi je svedok', 'Samo još jednom', 'Život te otpiše', 'Mesečina', 'Tiho noćas' i druge.

VIDEO

Igor Kojić bio je u vezi s voditeljicom Jelenom Žeželj i manekenkom Ksenijom Vujović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 644
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'