Show

Komentari 28

Severina otišla na sud pa vratila muža Igora na svoj Instagram...

Severina otišla na sud pa vratila muža Igora na svoj Instagram...

Severina se jutros  pojavila na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podnio Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznijela Severina

Već neko vrijeme se šuška kako je u braku Severine (48) i Igora Kojića (32) došlo do krize. Prije nešto od dva tjedan Igor je napravio potez koji je upućivao da trzavice u braku ipak postoje - na svom Instagram profilu maknuo je profilnu fotografiju koju je imao sa Severinom. Jučer su pak prestali pratiti jedno drugoga na Instagramu. A danas su se ponovno vratili na staro - Igor na Instagramu opet prati samo Severinu, a ona samo njega.

Fotografije i snimke od prije sa svojom ženom Igor Kojić i dalje drži na društvenim mrežama, iako novijih fotografija nema još od prošle godine. Isti je slučaj i kod Severine. No, par glasine nije potvrdio niti demantirao. 

No, tu nije kraj drami. Kako saznaje Jutarnji list, Severina se jutros pojavila na ročištu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, ovoga puta zbog tužbe koju je protiv nje podnio Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznijela Severina. Došla je u pratnji odvjetnika Mate Matića.  Druga strana nije se pojavila, jer kako doznajemo, ročište je od ranije bilo odgođeno. 

 

 

Najčitaniji članci