Show

Komentari 10

Severina posvetila emotivnu objavu majci: 'Moje utočište'

Severina posvetila emotivnu objavu majci: 'Moje utočište'

Pjevačica je na Facebooku objavila fotografiju s majkom Anom, za koju kaže kako je njezino najsigurnije utočište, te da ju je njezin zagrljaj napravio čovjekom

Severina (49) je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je grli majka Ana. U emotivnom opisu pjevačica je objasnila koliko joj njezina majka znači.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost… njen stav, dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište - napisala je Severina na Facebooku.

Na objavi je skupila više od 17 tisuća lajkova, te više od petsto komentara pratitelja.

- Bravo Seve! Cuvaj svoje istinske vrijednosti! Mama je neprocjenjiva! - napisala je Severinina pratiteljica ispod objave.

Severina je u mladosti je ostala bez oca, od kojeg je, kaže njezina majka Ana, Severina naslijedila karakter i izgled. Severinin otac, Sever Vučković, bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gdje je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša. Ona je bila konobarica u mliječnom restoranu kraj starog Hajdukova igrališta.

Najčitaniji članci