Obavijesti

Show

Komentari 41

Severina se seli iz Zagreba s nećakinjom Mijom i obitelji?

Severina se seli iz Zagreba s nećakinjom Mijom i obitelji?
5

Pjevačica navodno planira iznajmiti penthouse od 300 kvadrata na zagrebačkom Kozjaku i s nećakinjom kupiti kuću u Samoboru

Nakon lanjskog razvoda od Igora Kojića, nove promjene u životu Severine Vučković (50). Otkako njena majka Ana, inače iz Splita, sve češće provodi vrijeme u domu pjevačice u Zagrebu, izgleda da joj je penthouse od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku postao pretijesan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Seve već neko vrijeme razgledava kuće u okolici Samobora kamo bi se, ako je vjerovati pričama u susjedstvu, htjela odseliti s obitelji svoje nećakinje Mije Popović (31).

Mia je studentske dane provela u domu svoje tete, kad joj je nerijetko i uskakala oko brige za maloljetnog sina, a sad kad je i sama postala majka, izgleda da razmišljaju o zajedničkom životu u mirnijem kvartu. Pjevačica raskošan penthouse na Kozjaku navodno namjerava iznajmiti, no čini se kako joj neće biti dosta novca za željenu kuću u Samoboru.

storyeditor/2022-06-22/121115660_451496025824173_2893925146754391551_n.jpg

Seve je proteklo vrijeme uprla iz sve snage što se tiče nastupanja, pa ovaj vikend ima koncert na Danima pršuta i vina u Vrgorcu. Navodno je za taj nastup njezin tim utržio oko 200.000 kuna, a pjevačica se voli hvaliti na estradi kako i dalje spada među najplaćenije izvođače u nas pa je za očekivati kako će na račun svoga imena utržiti najveći dio kolača od spomenute cifre.

Seve i Mia dodatno su se zbližile u posljednje vrijeme, kad je Mia stala na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pjevačice i njene sestre iz Beograda, Marijane, Mijine majke.

Isprovocirala socijalnu radnicu: Seve na sudu zbog salve uvreda
Isprovocirala socijalnu radnicu: Seve na sudu zbog salve uvreda

Sevina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pjevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sestre su se do te mjere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb, nakon čega su je posjetili u njenom domu. Seve je u konačnici završila na optuženičkoj klupi Prekršajnog suda za remećenje javnog reda i mira, odnosno vrijeđanje socijalne radnice koju je napala telefonski nakon što su je posjetili doma.

Ako bi se preselila na područje Samobora, izbjegla bi dodatne konflikte s djelatnicima Centra za socijalnu skrb Maksimir, na koje je već godinama ogorčena. U proteklih devet godina, koliko se bori za skrbništvo nad maloljetnim djetetom, svađala se s njima, psovala ih, vrijeđala i optuživala za probleme koji su je zadesili. Pjevačica se žali kako joj djelatnici Centra nisu više skloni povjeriti potpuno skrbništvo nad sinom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'