Show

Komentari 41

Severina se seli iz Zagreba s nećakinjom Mijom i obitelji?

Severina se seli iz Zagreba s nećakinjom Mijom i obitelji?

Pjevačica navodno planira iznajmiti penthouse od 300 kvadrata na zagrebačkom Kozjaku i s nećakinjom kupiti kuću u Samoboru

Nakon lanjskog razvoda od Igora Kojića, nove promjene u životu Severine Vučković (50). Otkako njena majka Ana, inače iz Splita, sve češće provodi vrijeme u domu pjevačice u Zagrebu, izgleda da joj je penthouse od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku postao pretijesan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Seve već neko vrijeme razgledava kuće u okolici Samobora kamo bi se, ako je vjerovati pričama u susjedstvu, htjela odseliti s obitelji svoje nećakinje Mije Popović (31).

Mia je studentske dane provela u domu svoje tete, kad joj je nerijetko i uskakala oko brige za maloljetnog sina, a sad kad je i sama postala majka, izgleda da razmišljaju o zajedničkom životu u mirnijem kvartu. Pjevačica raskošan penthouse na Kozjaku navodno namjerava iznajmiti, no čini se kako joj neće biti dosta novca za željenu kuću u Samoboru.

Seve je proteklo vrijeme uprla iz sve snage što se tiče nastupanja, pa ovaj vikend ima koncert na Danima pršuta i vina u Vrgorcu. Navodno je za taj nastup njezin tim utržio oko 200.000 kuna, a pjevačica se voli hvaliti na estradi kako i dalje spada među najplaćenije izvođače u nas pa je za očekivati kako će na račun svoga imena utržiti najveći dio kolača od spomenute cifre.

Seve i Mia dodatno su se zbližile u posljednje vrijeme, kad je Mia stala na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pjevačice i njene sestre iz Beograda, Marijane, Mijine majke.

Sevina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pjevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sestre su se do te mjere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb, nakon čega su je posjetili u njenom domu. Seve je u konačnici završila na optuženičkoj klupi Prekršajnog suda za remećenje javnog reda i mira, odnosno vrijeđanje socijalne radnice koju je napala telefonski nakon što su je posjetili doma.

Ako bi se preselila na područje Samobora, izbjegla bi dodatne konflikte s djelatnicima Centra za socijalnu skrb Maksimir, na koje je već godinama ogorčena. U proteklih devet godina, koliko se bori za skrbništvo nad maloljetnim djetetom, svađala se s njima, psovala ih, vrijeđala i optuživala za probleme koji su je zadesili. Pjevačica se žali kako joj djelatnici Centra nisu više skloni povjeriti potpuno skrbništvo nad sinom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Najčitaniji članci