Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
82 komentara

Severina u novi filmić ubacila i svog supruga Igora Kojića...

Prve kadrove vidjet ćemo 2019., a Igor glumi zombija. Film su snimali u tajnosti zbog velikih kontroverzi koje su nastale oko njega. O ulozi glazbenice malo se zna

Story Hall of Fame party
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
82 komentara

Nakon navodnih Severininih vrućih selfieja koje su objavili srpski mediji, njezini obožavatelji iščekuju 2019., za kad je najavljeno prikazivanje njezina najnovijeg videouratka. Kako doznajemo, Seve je ljetos snimila kadrove sa suprugom Igorom Kojićem (31) dobivši ulogu u filmu redatelja Predraga Ličine ‘‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj“. Ličina Sevkin angažman nije želio komentirati.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL U ISTOM FILMU Supružnici Kojić navodno će se pojaviti u kadrovima Ličinina novog filma ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’

- Ne želim vam ništa reći - rekao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović, koji se potom prestao javljati na naše telefonske pozive. U beogradskoj produkcijskoj tvrtki Art& Popcorn koja surađuje na projektu na pitanje kakvu ulogu gospođa Kojić (46) ima u filmu, djelatnica nam je odgovorila:

- Sporednu! Nazovite nas malo kasnije za detalje. No nakon toga na naše su se pozive prestali javljati. Producentica filma Ankica Jurić Tilić također nije htjela pričati o Severininoj ulozi.

Foto: Promo UZBUNA ZBOG SEVE Pjevačica je Ličinu angažirala za snimanje spota za pjesmu ‘Uzbuna’ prije šest godina

- Zovite redatelja - kratko je odbrusila, a stilist pjevačice Petar Trbović rekao je kako nije imao prste pri biranju odjeće za ulogu.

- Neću dizajnirati haljinu, to će uraditi kostimografi, no još ništa nije službeno – rekao nam je Trbović. Predrag Ličina režirao je seriju “Nedjeljom ujutro, subotom navečer”, a od HAVC-a je za film “Posljednji Srbin u Hrvatskoj” dobio novac u tri navrata. Prvo za razvoj scenarija, a zatim za snimanje. Projekt je financirao i Filmski centar Srbije.

Foto: Promo U filmu, prema najavama redatelja, glume Sergej Trifunović, Krešimir Mikić i Bojan Navojec, kao i Jadranka Matković, koja nam je rekla da joj je bilo super snimati s mladim ljudima, a da je svoje scene snimala tri dana na nekoj pustopoljini kraj Velike Mlake.

Iz krugova bliskih zagrebačkoj produkcijskoj kući koja je snimala film rekli su nam da su ga snimali u tajnosti zbog kontroverzi koje su nastale oko njega. Igora sa su na setu vidjeli kako glumi prerušen u zombija, a o ulozi glazbenice malo se zna. Sevkina i Ličinina suradnja počela je prije 15-ak godina.

Story Hall of Fame party | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

ISKUSNA PRED KAMEROM

Prvo joj je radio spotove, a onda su snimili i kratki film “Gdje je nestala Slovenija”, u kojem voditeljica Seve čita vijesti o tome kako je Slovenija nestala s karte. Nakon što je njen pornouradak s oženjenim hercegovačkim tajkunom Milanom Lučićem na jahti procurio u javnost 2004. Seve je na nekoliko mjeseci nestala s medijske scene skrivajući se od znatiželjnih pogleda. U tom se periodu promišljala je i o ideji da napravi turneju “Sex tour”, na kojoj bi se, po uzoru na Madonnu, prikazivale scene iz njezina filmića s Lučićem.

Foto: Promo

SEVE DIGLA BUNU

Vratila se s albumom “Severgreen”, na kojem je bio film “Gdje je nestala Slovenija”. Ličina je Sevki u novije vrijeme radio spot za pjesmu “Uzbuna”, u kojoj pjevačica vrti guzom u kratkoj suknjici. Severina je tvrdila kako je kao klinka ostvarila sporedne uloge u splitskom HNK.

Foto: Promo Ponudu da glumi u riječkom HNK, u mjuziklu “Karolina riječka”, dobila je 2003. Godinu potom glumila je na jahti, a poslije imala monodramu “Čekajući svog čovika”, kad su je glumci optuživali da im krade kruh iz usta i tražili da plati odštetu sindikatu “jer degradira struku”. Buru je izazvala i 2007. Pozvala ju je Mani Gotovac da glumi barunicu Castelli u “Gospodi Glembayevima” u HNK Ivan pl. Zajca, a u njoj barunica pogiba u džipu. Na to se naljutila Mia Begović jer aludira na pogibiju njene sestre Ene.

Foto: Promo - Svi komentari koji su usmjereni protiv mog angažmana su glasovi potajne ljubomore. To su dobrodošle reakcije jer tako će se u meni skupiti sve ono što je potrebno liku barunice - gorčina, ponos, prkos - odgovorila je tad Severina.

VIDI OVO! KVIZ: Koji ste član kraljevske obitelji?

Naši partneri pišu
Message