Show

Komentari 187

Severina vrijeme u bolnici krati surfanjem, stalno ima posjete

Severina vrijeme u bolnici krati surfanjem, stalno ima posjete

Pjevačicu u bolnici svakodnevno posjećuju majka Ana i zaručnik Milan Popović, a u posjetu su joj stigli i njezin menadžer Tomica Petrović te Siniša Svilan

Iako se očekivalo da će u srijedu biti na kućnoj njezi, Severina (39) je zbog blažih komplikacija u trudnoći i predostrožnosti zadržana u bolnici. Pošto je sama u sobi, pjevačica vrijeme krati surfanjem po internetu. U četvrtak ujutro na svom Facebook profilu objavila je svoju fotografiju u crvenoj haljini koja otkiva njezin trudnički trbuh. 

U bolnici ju svakodnevno posjećuje majka Ana i zaručnik MIlan Popović (46), a pjevačicu su došli pozdraviti i Siniša Svilan te njezin menadžer Tomica Petrović koji je pjevačici ponio knjigu poznate američke klinike Mayo 'Sve o trudnoći i prvoj godini života djeteta'. Knjiga obrađuje sve teme vezane uz trudnoću, porod i roditeljstvo. 

Severinu zovu sa svih strana, a jedna od njih je i prijateljica Lepa Smoje (92).

- Znam ja nju, nije ona tip žena koja može ležati jer je preživa. Ali sada će morati. Naravno da je sada mirnija jer je sve u redu. Čujem joj to po glasu. Ma sva je presretna zbog bebe. Znate, to su strašni osjećaji. Uz nju su Milan i mama, to je najvažnije. Sve će to biti dobro, ali znam da mora ležati do kraja. A ne’š ti?! Nije to još puno - rekla je Lepa Smoje i dodala kako joj je Severina poput unuke.     

Najčitaniji članci