Obavijesti

Show

Komentari 243

Sevin ljetni remont: Korigirala si je usne i 'nadoštukala' kosu

Sevin ljetni remont: Korigirala si je usne i 'nadoštukala' kosu
1

Splićanka je za korekciju usana izdvojila oko 3000 kuna, osvježila je kosu ekstenzijama, a za haljinu i cipele iskeširala je 52.000 kn. Njezin suprug Igor prati je u stopu na svim gažama

VIDEO

Pjevačica se nedavno podvrgnula tretmanu korekcije usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladenački izgled. Cijene zahvata kreću se od 1500 do 3000 kuna.

- Na starijim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svježije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osvježi usne - objasnio je stručnjak za estetsku kirurgiju.

Dani Dioklecijana

Severina Kojić (45) osvježila je i frizuru. U splitskom frizerskom salonu kosu je popunila ekstenzijama pa na nastupima kombinira zavodljive kovrče i ispeglanu kosu koja joj sad seže do stražnjice. U posljednje vrijeme na gažama po bini skakuće u mrežastim čarapama i korzetima kojima ističe isklesano tijelo.

Često bira kreacije domaćih i regionalnih, manje poznatih dizajnera, jer voli promovirati mlade. Za nastup u Vodicama odjenula je crni korzet bosanske kreatorice upotpunjen neizostavnim mrežastim čarapama, hrpom nakita i lancima. Oko vrata je nabacila ogrlicu s velikim križem.

Osim zavidnom figurom, Seve se hvali i skupocjenim krpicama s potpisom najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera u kojima rado pozira između gaža. Prije tri dana nosila je svilenu žutu haljinu cvjetnog printa na jedno rame, koju je za Gucci dizajnirao Alessandro Michele.

Cijena haljine je oko 37.000 kuna. Ista je krasila naslovnice modne biblije Vougea i časopisa Elle, a nosile su je i glumice Emma Stone (28) te Jessica Alba (36), uspješna poslovna žena Sophia Amoruso (33) i pjevačica Katy Perry (32).

Severina voli i štikle Manola Blahnika koje je proslavila Sarah Jessica Parker (52), koja je u seriji 'Seks i grad' igrala Carrie. Za par iz njegove najnovije kolekcije potrebno je iskeširati i do 15.500 kuna.

Na gažama je prati suprug

Kraljici estrade prije braka s Igorom Kojićem torbe je nosio menadžer Tomislav Petrović. No prije godinu i pol tu je ulogu Seve namijenila suprugu koji je prati u stopu na ljetnim gažama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin