Obavijesti

Show

Komentari 26

Sevkina turneja promijenila je sve: Sada ima samo Tomicu

Sevkina turneja promijenila je sve: Sada ima samo Tomicu
8

Nakon što se Seve sama vratila u Zagreb, svi Kojići (Keba, supruga Olja i njihova kći Nataša), osim Igora, prestali su je pratiti na društvenim mrežama. Uspjela je zahladiti odnose i s većinom suradnika

VIDEO

Severina Kojić (48) na društvenim mrežama prisjetila se svoje regionalne turneje “The Magic tour”, koja je započela koncertom u njezinu rodnom Splitu točno prije godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Peglale se i tijekom korone 

Pokretanje videa...

Plastične zvijezde 01:50

Regionalnu pjevačku zvijezdu tad je u backstageu pomno pratio pogledom i snimao mobitelom njezin suprug Igor Kojić (33), kojemu danas nema ni traga ni glasa.

“Nestao” je i menadžer Alen Ključe, koji joj je radio dotičnu turneju, a na njegovo mjesto zato se vratio Sevin stari menadžer Tomislav Petrović, s kojim je lani zahladila odnose nakon 17 godina suradnje. Tomislav Petrović je Severinin najvjerniji prijatelj i suradnik. Njihov odnos toliko je blizak da je Tomica često posjećuje na zagrebačkom Kozjaku, gdje pjevačica živi, ali i ide joj u obližnju trgovinu po namirnice otkako u njezinu životu nema supruga Igora.

Kako nam pričaju susjedi na Kozjaku, Igora tamo nisu vidjeli barem pola godine, točnije otkako se Seve vratila iz Beograda, gdje je mjesec dana provela kod Kojićevih zbog tadašnjeg lockdowna u Srbiji. Kuloari su brujali o navodnoj svađi između Seve i Kojića, a srpski mediji su pisali kako su se porječkali zbog bazena koji je pjevačica htjela renovirati kako bi mogla pozirati za društvene mreže, na što joj je pater familias Keba rekao da nema para zbog korona krize.

Svakako nakon što se Seve sama vratila u Zagreb, svi Kojići (Keba, supruga Olja i njihova kći Nataša), osim Igora, prestali su je pratiti na društvenim mrežama, a neki pišu i da su je blokirali. Nadalje, Seve je uspjela zahladiti odnose i s većinom dugogodišnjih suradnika.

Sevinu “čistku” preživio je samo frizer Matija Posavec. Pjevačica više ne surađuje ni s dugogodišnjim stilistom Petrom Trbovićem, a njega je zamijenio dizajner domaćeg modnog brenda Twins Domagoj Štimac. Nagađalo se da će Seve povratkom Tomice Petrovića ponovno surađivati s Trbovićem, odnosno da će Tomica “ispeglati” odnose s njim, no od toga ništa.

Svi su je se odrekli: Sevku više ne prate Kojići, Brena, Bekuta...
Svi su je se odrekli: Sevku više ne prate Kojići, Brena, Bekuta...

Severina je Trboviću izgleda zamjerila što ju je javno prozvao za krađu ideja za kostime za turneju. Inače, Trbović je nakon Severine radio s pjevačicom Mayom Berović, za koju se pisalo da je njezina rivalka jer je prije godinu i pol prodala više karata nego Splićanka za koncertne spektakle u Srbiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu